Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sluta rota i min troslåda!!!

avlang

Nytt poddavsnitt ute – ”Köp din egen jävla TV”

I veckans avsnitt ifrågasätter vi digitaliseringen i och med Glue och ICAs nya samarbete. Kanske kommer våra barn tro att mjölken kommer från kylen? Och kanske kan posten bre våra mellismackor? Jag har haft en snuskis i min troslåda och Hägg berättar om hur hon går loss i charkdisken. Vi går även igenom årets inredningstrender och vad vi måste kasta ut för att hålla oss moderna. Avsnittet är härligt och jag hoppas ni gillar det!

Alltså jag är så spänd på att få veta vilka av er som lyssnar på podden?! Jag vet att ni som läser är lite äldre och kanske inte har tid att kommentera här, men jag skulle bli SÅ lycklig om du orkade.

Megapuss <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Roligare podd får man ju leta efter 🙂 Jag är 35 och garvar rakt ut när jag lyssnar på er! Älskar att ni skrattar så mycket, tumme upp!

  Tessan 2017-03-02 08:28:09
  Svara
 • Ni är SÅ härliga och jag blir uppdaterad med sånt jag kanske inte annars skulle fått veta! För några avsnitt sen sa du att du skulle säga ett knep så man alltid vinner på sten, sax, påse – har jag missat eller har du glömt? Kram

  Carolina 2017-03-02 04:27:34
  Svara
 • jag ar 34 och lyssnar pa er podd via NY 🙂 Skratten smittar av sig och jag far hemlangtan

  Jey 2017-03-01 18:37:58
  Svara
 • ÄLSKAR att ni tokskrattar med varandra! Är 22, pluggar men får en härlig paus i vardagen med er i öronen. Stay golden!

  Sophie 2017-03-01 17:10:32
  Svara
 • Jag är 19 och älskar er podd, skrattar alltid så mycket – ni är så härliga!! Gillar verkligen ert koncept, unikt och gör att ni står ut från andra poddar vilket jag gillar 🙂

  Rebecca 2017-03-01 15:23:45
  Svara
 • Jag lyssnar! Så himla härliga är ni 🙂 Ni är så ärliga och genuina och roliga:)
  Jag kommer även från Linköping men bor här i Stockholm 🙂

  Jennifer 2017-03-01 15:20:58
  Svara

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind