Sluta rota i min troslåda!!!

avlang

Nytt poddavsnitt ute – ”Köp din egen jävla TV”

I veckans avsnitt ifrågasätter vi digitaliseringen i och med Glue och ICAs nya samarbete. Kanske kommer våra barn tro att mjölken kommer från kylen? Och kanske kan posten bre våra mellismackor? Jag har haft en snuskis i min troslåda och Hägg berättar om hur hon går loss i charkdisken. Vi går även igenom årets inredningstrender och vad vi måste kasta ut för att hålla oss moderna. Avsnittet är härligt och jag hoppas ni gillar det!

Alltså jag är så spänd på att få veta vilka av er som lyssnar på podden?! Jag vet att ni som läser är lite äldre och kanske inte har tid att kommentera här, men jag skulle bli SÅ lycklig om du orkade.

Megapuss <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Roligare podd får man ju leta efter 🙂 Jag är 35 och garvar rakt ut när jag lyssnar på er! Älskar att ni skrattar så mycket, tumme upp!

  Tessan 2017-03-02 08:28:09
  Svara
 • Ni är SÅ härliga och jag blir uppdaterad med sånt jag kanske inte annars skulle fått veta! För några avsnitt sen sa du att du skulle säga ett knep så man alltid vinner på sten, sax, påse – har jag missat eller har du glömt? Kram

  Carolina 2017-03-02 04:27:34
  Svara
 • jag ar 34 och lyssnar pa er podd via NY 🙂 Skratten smittar av sig och jag far hemlangtan

  Jey 2017-03-01 18:37:58
  Svara
 • ÄLSKAR att ni tokskrattar med varandra! Är 22, pluggar men får en härlig paus i vardagen med er i öronen. Stay golden!

  Sophie 2017-03-01 17:10:32
  Svara
 • Jag är 19 och älskar er podd, skrattar alltid så mycket – ni är så härliga!! Gillar verkligen ert koncept, unikt och gör att ni står ut från andra poddar vilket jag gillar 🙂

  Rebecca 2017-03-01 15:23:45
  Svara
 • Jag lyssnar! Så himla härliga är ni 🙂 Ni är så ärliga och genuina och roliga:)
  Jag kommer även från Linköping men bor här i Stockholm 🙂

  Jennifer 2017-03-01 15:20:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!