Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Starta dagen med frukost!

fullsizerender-102

Idag vaknade jag alldeles för sent för att få hopp om en bra dag. Det blev den tråkiga ”upp ur sängen, in i duschen, ut till köket, på med kaffet, vänta ivrigt”, men så kom jag plötsligt på att jag hade en frukost inbokad med mina kollegor på Nybrogatan 38. YEJ! Jag slängde på mig kläder, rouge och kappan och sprang snabbt bort! Hur underbart är det inte att börja en torsdag med frukost ute? Fredagen känns plötsligt så oviktig. Ett av mina nyårslöften är ju att minst äta en frukost ute varje vecka, men hittills är jag långt ifrån att uppnå mitt uppsatta mål… I morgon ska jag käka frukost med Ann, så kanske kan denna veckas frukostar delas upp på två veckor? Hehe.

fullsizerender-108

Jag käkade grekisk yoghurt, frukt, honung och grape. Bästa starten!

fullsizerender-105 fullsizerender-104

Det är mysigt att umgås med kollegor utanför kontoret, och så är det väldigt viktigt för mig. Jag spenderar ju fler vakna timmar med dem än med Johan och mina vänner  och då underlättar det om jag känner dem på ett lite mer personligt plan. Jag vet att vissa är emot den grejen, men fy så tråkigt det måste vara. Mer vänskap och kärlek på jobbet! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind