Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Starta dagen med frukost!

fullsizerender-102

Idag vaknade jag alldeles för sent för att få hopp om en bra dag. Det blev den tråkiga ”upp ur sängen, in i duschen, ut till köket, på med kaffet, vänta ivrigt”, men så kom jag plötsligt på att jag hade en frukost inbokad med mina kollegor på Nybrogatan 38. YEJ! Jag slängde på mig kläder, rouge och kappan och sprang snabbt bort! Hur underbart är det inte att börja en torsdag med frukost ute? Fredagen känns plötsligt så oviktig. Ett av mina nyårslöften är ju att minst äta en frukost ute varje vecka, men hittills är jag långt ifrån att uppnå mitt uppsatta mål… I morgon ska jag käka frukost med Ann, så kanske kan denna veckas frukostar delas upp på två veckor? Hehe.

fullsizerender-108

Jag käkade grekisk yoghurt, frukt, honung och grape. Bästa starten!

fullsizerender-105 fullsizerender-104

Det är mysigt att umgås med kollegor utanför kontoret, och så är det väldigt viktigt för mig. Jag spenderar ju fler vakna timmar med dem än med Johan och mina vänner  och då underlättar det om jag känner dem på ett lite mer personligt plan. Jag vet att vissa är emot den grejen, men fy så tråkigt det måste vara. Mer vänskap och kärlek på jobbet! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding