Dusty Deco Dream

img_4835

Som jag nämnt sitter Acast, företaget som jag och Anna poddar hos, i typ världens finaste lokal. Den är inredd av min favoritbutik Dusty Deco från golv till tak och består såklart bara av grejer därifrån.

img_4846

Hur läcker är inte den här mattan, stolarna med fluffiga plädar och de små stillebens? Jag är dock inget fan av bordet, men såg faktiskt att det fanns ett som liknande mitt som jag har hemma på Dusty Decos hemsida.

115633-0300dae24ecc453c8ecc7951a65606f9

Titta här!

 

Förresten har ni lyssnat på det senaste avsnittet av ”Vakna med Hägg & Fromholtz”? Det är verkligen det perfekta helgsnacket och vi bjuder på goa shoppingtips till helgen.

 HÄR HITTAR NI DET!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!

  Jag har läst din blogg sedan du startade och tycker du verkar som en väldigt social och härlig tjej.

  Jag är just nu i åren mellan gymnasiet och universitetet, men har nu en period då jag känner mig ganska ensam.

  Jag kommer från en småstad, men har nu flyttat till Stockholm och har därför inte så mycket vänner här än. Jag vet att du också flyttade till Stockholm, hur gjorde du för att etablera en vänkrets i stan? Jag pluggar nu på distans och går därför inte till någon arbetsplats eller till någon skola, så känner mig osäker på var jag ska börja.

  Tack för hjälpen!
  Stor kram

  Anna 2017-03-04 20:06:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!