Bästa mjukiskitet!

 Hallå lördag! 

Det är långt ifrån party för min del den här helgen. Jag kör istället rehab här hemma i soffan och kombinerar det med lite jobb. Jag ska nämligen presentera på ett styrelsemöte nu på tisdag samt hinna reka lite grejer till Ivyrevels Summer-plåtning som vi ska göra nere hos mig på Mallorca redan nästnästa vecka. Min läkare har bett mig att absolut inte jobba utanför kontoret, men ibland måste man ju då jobb inte alltid går att skjuta på. Jag ska i alla fall festa till det med en paus och käka falafel från Café Beirut och kika på Homeland nu. Enkelt och så himla fint!

Men på tal om mys hemma i soffan:

img_4919img_4918 img_4925

Flower jacket Flower pants

Hur fint är inte det här mjukissetet från Ivyrevels vårkollektion? Superskönt och perfekt för mysigt men snyggt häng eller till träningen. Men till ett par schyssta sneakers och skjorta kan man ju lätt även bära det på gatan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!