Hur man får smaka på allt i charkdisken!

podden1

Hallå!

Ni har väl inte glömt att lyssna på det senaste avsnittet av Vakna med Hägg & Fromholtz? Jag bjuder på en story när en kille rotar i min troslåda när jag inte är hemma och Anna hur hon lyckas få smaka på så mycket som möjligt i charkdisken. Vi snackar även om digitaliseringen i och med Glue och ICAs nya affärsidé där man får maten levererad ända in i kylskåpet utan att röra ett finger. Är det att gå steget för långt? HÄR hittar ni avsnittet! 

Kom gärna med önskemål om vad vi ska beta av i podden. Alla idéer är mer än välkomna och jag ser även fram emot att få lite feedback.

PUSS 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!