En söt kickstart på veckan!

img_5110

What a day!

Jag fick en bra start på veckan med mycket gjort på förmiddagen och när klockan slog lunch sprang jag, Erica och Isabelle och tränade. Efter det handlade vi lunch i form av en matig smoothie från Squeezed Up preppad med avokado, kokosvatten, frozen skyr, banan och något proteinpulver. Den smakade som en riktigt sliskig men god milkshake och passade perfekt till lunch. Jag menar, godis till lunch? LYX!

Vad händer annars i veckan då? Jo tackar som frågar!

I morgon är det mycket som ska fixas till nästa veckas plåtning på Mallis och på kvällen drar Innovation Academy igång som jag blivit inbjuden till av PR-byrån Number10. Känns extremt hedrande och kul!

Onsdag: Då blir det fest på Acast och så släpper vi avsnitt 7 av Vakna med Hägg och Fromholtz

Torsdag: Casall har bjudit in till en mysig morgonyoga som blir en perfekt start innan jobbet. Senare på eftermiddagen spelar jag in Vakna med Hägg och Fromholtz och på kvällskvisten kommer mina vänner Caroline och Andreas över på middag och vi tänkte bjuda på bolognese och rötjut.

Fredag: Helgen invigs med en middag hos våra vänner Mathilda och Jakob som vi lärde känna på Lisa och Oscars bröllop i höstas. KUL!

Nu blir det Homeland med syrran och Johan. Puss <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!