No more bad days – Träna med mig & Metro!

Den här veckan lanserar jag tillsammans med Metro den nya satsningen No more bad days som man kan, om man vill, se som den perfekta uppladdningen inför Nordens största hinderbanelopp Tough Viking. SÅ TAGGAT!

27022017-dsc01991-0126edit

 Det är ett bootcamp som är öppet för alla och erbjuder åtta träningstillfällen i Stockholm och sex i Göteborg. Passen inleds med uppvärmning, sedan följer teknikträning specifikt anpassad för hinderbana och avslutningsvis går vi på de pulshöjande övningarna. Detta kostar alltså ingenting och du behöver inte vara medlem på SATS eller ha startnummer till något lopp. Tanken är att alla ska kunna ha kul ihop!

Vi som bor i Stockholm kommer att mötas upp på SATS Regeringsgatan varje torsdag och sedan springa ut till Djurgården där passet hålls. Hur låter det? Är ni på? Det vore verkligen skitkul om vi är flera som kan träna ihop.

Här anmäler du dig! och hojta till när du har gjort det!

Övrig info:

Stockholm
Första passet startar den 16 mars kl 18.30 på SATS Regeringsgatan och därefter varje torsdag fram till loppet på Stadion den 13 maj. Instruktörerna är Simon Carlfjord och Amalie Hansen.

Göteborg
Första passet startar den 13 mars kl. 17.30 på SATS Masthugget och därefter varje måndag fram till loppet vid Slottskogen den 22 april. Instruktören är Matthias Wilhelmsson

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • HAJ!! Anmäld på både passet och loppet! hur ser jag om jag kom med på passet på torsdag? 🙂

    Nelly 2017-03-13 14:41:59
    Svara
  • Anmäld!

    Jennifer 2017-03-09 12:17:09
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!