Vi kan gå hur långt som helst!

img_7726

Idag firar jag från morgon till kväll – Kvinnor, det är vår dag!

Enligt vissa är den onödig, omodern och alldeles för uppmärksammad? Jag spyr på de som ens närmar sig de orden, för vi är långt ifrån mål även om vårt land omnämns som “The best coutry in the world for women” i Vouge. Jag ska inte nämna allt vi måste jobba på för det vet vi redan, men det jag vill säga är att den här dagen är oerhört viktig. Den påminner oss om att fortsätta jobba för ett mer jämställt samhälle och vi behöver verkligen påminnas, för att jobba bort en dålig gammal vana är inte lätt.

Vi alla påverkas på olika sätt och det jag i dagsläget brinner för mest är kvinnans situation på arbetsplatsen. Så i samband med denna dag har jag delat med mig av mitt bästa kärriärstips till oss kvinnor.

skarmavbild-2017-03-08-kl-13-16-23

Läs mitt och mina bloggkollegors supertips HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Håller helt med dig. Var via dessa tips som jag hittade din blogg och det är jag glad för: den verkar awesome! Bloggar själv om kvinnliga ledare och ledarskap så det var extra roligt att få läsa tips med ditt perspektiv, tack för det!

    Clara, Bossbloggen 2017-03-08 17:17:35 http://www.bossbloggen.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!