Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vi kan gå hur långt som helst!

img_7726

Idag firar jag från morgon till kväll – Kvinnor, det är vår dag!

Enligt vissa är den onödig, omodern och alldeles för uppmärksammad? Jag spyr på de som ens närmar sig de orden, för vi är långt ifrån mål även om vårt land omnämns som “The best coutry in the world for women” i Vouge. Jag ska inte nämna allt vi måste jobba på för det vet vi redan, men det jag vill säga är att den här dagen är oerhört viktig. Den påminner oss om att fortsätta jobba för ett mer jämställt samhälle och vi behöver verkligen påminnas, för att jobba bort en dålig gammal vana är inte lätt.

Vi alla påverkas på olika sätt och det jag i dagsläget brinner för mest är kvinnans situation på arbetsplatsen. Så i samband med denna dag har jag delat med mig av mitt bästa kärriärstips till oss kvinnor.

skarmavbild-2017-03-08-kl-13-16-23

Läs mitt och mina bloggkollegors supertips HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Håller helt med dig. Var via dessa tips som jag hittade din blogg och det är jag glad för: den verkar awesome! Bloggar själv om kvinnliga ledare och ledarskap så det var extra roligt att få läsa tips med ditt perspektiv, tack för det!

    Clara, Bossbloggen 2017-03-08 17:17:35 http://www.bossbloggen.se
    Svara

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt