Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vi kan gå hur långt som helst!

img_7726

Idag firar jag från morgon till kväll – Kvinnor, det är vår dag!

Enligt vissa är den onödig, omodern och alldeles för uppmärksammad? Jag spyr på de som ens närmar sig de orden, för vi är långt ifrån mål även om vårt land omnämns som “The best coutry in the world for women” i Vouge. Jag ska inte nämna allt vi måste jobba på för det vet vi redan, men det jag vill säga är att den här dagen är oerhört viktig. Den påminner oss om att fortsätta jobba för ett mer jämställt samhälle och vi behöver verkligen påminnas, för att jobba bort en dålig gammal vana är inte lätt.

Vi alla påverkas på olika sätt och det jag i dagsläget brinner för mest är kvinnans situation på arbetsplatsen. Så i samband med denna dag har jag delat med mig av mitt bästa kärriärstips till oss kvinnor.

skarmavbild-2017-03-08-kl-13-16-23

Läs mitt och mina bloggkollegors supertips HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Håller helt med dig. Var via dessa tips som jag hittade din blogg och det är jag glad för: den verkar awesome! Bloggar själv om kvinnliga ledare och ledarskap så det var extra roligt att få läsa tips med ditt perspektiv, tack för det!

    Clara, Bossbloggen 2017-03-08 17:17:35 http://www.bossbloggen.se
    Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta