Fredagslistan!

Humör idag?
Känslig, arg och lätt till tårar. Jag började dagen med att gråta floder och när det blir så tycker jag det är rätt svårt att vända dagen till det positiva. Jag blev dock lycklig när fina Eleonora från Gotain kom förbi kontoret och när jag mötte upp Elli och Ebba för en AW nu för några timmar sedan.

Henrietta_Fromholtz_Middag__38

….och snart åker vi två till St Anton <3 

Helgens planer?
Jag ska springa min andra mil, möta upp ett gäng tjejer jag inte känner och gå på Dusty Decos utförsäljning, bruncha med människor jag älskar, jobba, gå till Fotografiska med Mallan och Ullan, boka flygbiljetter och hämta kraft.

Om du fick välja vem i världen du skulle äta middag med imorgon kväll, vilka hade du valt?
Jag skulle vilja ha min bästa vän Malin till bordet klädd i ett skönt mjukisset och osminkad. Det blir alltså en myskväll de luxe med min babe som jag träffar alldeles för sällan! Tallrikar – NO, istället fyller vi glasen med rödvin och käka charkisar från brickan. Jag ser även till att köpa ingredienser till min bebis favoritefterrätt – vaniljglass med frysta hallon. 

07_dinner

Om idag var din perfekta dag, hur skulle den se ut då?
Jag vaknar upp tidigt och känner att jag orkar med vad som helst, typ springa en mil. Jag befinner mig i värmen, så jag slänger på mig en bikini och promenerar sedan ned till beachen där jag slänger mig i en solstol och läser en bok om hur man lyckas pussla ihop livet till det perfekta. Till lunch beställer jag in en färsk tonfisk och när den är uppäten åker kortleken fram i sällskap av en bricka med drinkar. Klockan blir kväll och vi dukar upp middagen på en härlig takterass, typ min egen på Mallorca. Somnar när jag vill.

Veckans snällaste?
Johan, Anna Hägg (min poddkollega) och min kollega Ebba. De har gett mig så mycket pepp och stöd dessa dagar som varit rätt tuffa för mig psykiskt. Nu när jag kom hem hade han köpt mat till mig från Urban Deli bara för att… han är fin.

Podcast_henrietta_Fromholtz_2

Veckans framsteg?
Jag pratade inte jobb hemma en enda gång och jag och Anna tog ännu ett steg framåt med podden tycker jag.

Ni har väl inte missat veckans avsnitt? – Här hittar ni det!

Veckans tanke?
Varför Paradise Hotel bara blir sämre och sämre för varje år, varför jag inte tar tag och fixar iordning det sista i hemmet och varför jag är så jävla trött.

ac68e20c057b9c0d53b6bd95e6539772_980x0_c_85_ns_v4

Dagens mat?
En toast med tonfisk från Joe´s, en skål med perfekt poppade popcorn, ett tråkigt äpple och en laxsallad med ägg och aioli.

Vad var det roligaste som hände i veckan?
Poddinspelning med Anna, drinkar med Anna på Acast inflyttningsfest och ett nytt spännande samarbete trillade in som känns sååååå mycket Henrietta.

Henrietta_Fromholtz_bieber_tisha_6

Positiv Henrietta, positiv! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Henrietta! Kan du tipsa om några böcker som du hittills har läst som passar in i din perfekta dag & som handlar om hur man pusslar ihop det perfekta livet? 😀 Tack! Och tack för en fin blogg!

    Anna 2017-03-11 16:20:56
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!