Golden Shoes to Mallorca

golden-shoes-_-henrietta-fromholtz

Just nu ser mitt vardagsrumsgolv ut som ett kaos. Det är kläder överallt och jag har svårt att komma framåt. Vi ska ju bara vara borta till måndag och typ bara jobba, men det är ändå svårt då det är halvvarmt på Mallorca och kan svänga om rätt snabbt. Kjol, byxa eller baddräkt lixom? Jag är ju rätt duktig på att bry mig om mig själv när jag åker iväg och som alltid när jag ska lämna landet packar jag med mig ”den riktiga Henrietta”. Hur fina är inte mina guldpjucks som jag inte har hunnit använda? Perfekt till ett par slitna jeans och en vit tisha.

golden-shoes-_-henrietta-fromholtz_6 golden-shoes-_-henrietta-fromholtz_7 golden-shoes-_-henrietta-fromholtz_3

Och dessa gamla godingar då?

Nu måste jag packa vidare – Vi hörs sen och glöm för guds skull inte att börja prenumerera på ”Vakna med Hägg & Fromholtz” – I morgon kommer ett så sjukt bra avsnitt <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!