Diskare är ett viktigt yrke & livet utan bh är härligt.

haggochfromholtz2

Då var det dags för lite tjöt igen – ”Diska efter din smördegsbulle” finns nu i din podcastapp!

Jag berättar om mitt bh-lösa liv som ändå ger mig andnöd. Bör jag börja på yoga? Senast jag var där försökte jag smita och fick ett ”NO!! Don’t go!!”. Anna har varit slarvig och berättar om livet på Hogwarts. Enligt Bockholmsgruppen får man tydligen inte vara diskare, men vi håller absolut inte med. Vi hurrar för yrket med att festa till det på en redig charkbricka som Anna gärna charmar sina gäster med. Och – Vi bjuder på höga glädjerop och mycket skratt (!!)

Här hittar ni avsnittet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!