Dag 1 avslutas med pizza.

ivyrevel-shoot-henrietta-fromholtz_1ivyrevel-shoot-henrietta-fromholtzivyrevel-shoot-henrietta-fromholtz_5ivyrevel-shoot-henrietta-fromholtz_8ivyrevel-shoot-henrietta-fromholtz_4ivyrevel-shoot-henrietta-fromholtz_11 ivyrevel-shoot-henrietta-fromholtz_10 ivyrevel-shoot-henrietta-fromholtz_9ivyrevel-shoot-henrietta-fromholtz_14img_1286_hivyrevel-shoot-henrietta-fromholtz_13ivyrevel-shoot-henrietta-fromholtz_18ivyrevel-shoot-henrietta-fromholtz_15

Ännu en lång dag, men idag med hela teamet och den första modellen som vi plåtar Summer 17 med. Vi utgår från min lägenhet nu varje dag i och med att det ligger mitt emellan alla platser där vi ska plåta – Palma City, Zhero Beach precis nedanför, Valldemossa och så boutique hotellet Cas Xorc. Det känns skönt! Idag stannade vi till här hemma och slängde i oss varsin tallrik indiskt innan vi far vidare ut på äventyr. Allt gick så jäkla smutt och alla bilder blev helt amazing. Nu är klockan natten och vi har precis slängt oss i sängen efter en liten pizza night.

ivyrevel-shoot-henrietta-fromholtz_19

Jag har ju kört rätt varmt på min Instastory idag – Jag hoppas ni följer mig där?  <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!