More pics from Mallorca

snap3-1
snap2-1fullsizerender-26
 
fullsizerender-23

Hittade lite fler bilder från vår första dag mitt i ingenstans. Inte kunde man tro att vi skulle hamnade bredvid en motorväg och plåta här på Mallorca, men det gjorde vi och resultatet blev helt fantastiskt. Jag måste säga att det är så sjukt häftigt att iaktta hela teamet, alla är så sjuuuukt proffsiga och så har vi mig som aldrig tidigare varit med under en modeplåtning. Jag har tagit rollen som produktionsledare samt skött Ivyrevels Instagram Story under dagarna, och det har varit superkul. Det kan vara rätt gött att bryta av sina dagliga uppgifter med någonting annat ibland.

I skrivande stund sitter jag och teamet uppe på takterassen och njuter medan Kenza, Stella och Tony är iväg och plåtar lite Ivyrevel. När de kommer tillbaka ska vi laga till någonting gott här hemma, vi orkar faktiskt inte gå ut och käka eftersom vi åker i morgon. En söndagsmiddag hemma i Spanien är inte så dumt ändå!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!