Snake belt & St. Anton prepp

henrietta-snake

Hur fint är inte det här skärpet i snake? Det ett produktionsprov från Ivyrevel som jag tror aldrig producerades. Snyggt till ett enkelt linne (som för övrigt Bread & Boxer gör bäst), höga jeans och tantklackar i någon fräck färg.

Hur mår jag efter en Ipren nu då? Not good at all… Snälla håll tummarna för att jag inte blir sämre nu. Jag har varken tid eller ork till att ligga hemma. Jag ska till St Anton om bara några dagar och då vill jag vara på topp. På tal om det fick jag ett härligt bud från Peak idag preppat med skidkläder till mig och Johan, och sekunden efter det var golvet fyllt av grejer. Moon boots, alla brillor jag äger och sköna tishor är nu redo att bli nedpackat. Skönt att vara ute i god tid!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!