Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Snake belt & St. Anton prepp

henrietta-snake

Hur fint är inte det här skärpet i snake? Det ett produktionsprov från Ivyrevel som jag tror aldrig producerades. Snyggt till ett enkelt linne (som för övrigt Bread & Boxer gör bäst), höga jeans och tantklackar i någon fräck färg.

Hur mår jag efter en Ipren nu då? Not good at all… Snälla håll tummarna för att jag inte blir sämre nu. Jag har varken tid eller ork till att ligga hemma. Jag ska till St Anton om bara några dagar och då vill jag vara på topp. På tal om det fick jag ett härligt bud från Peak idag preppat med skidkläder till mig och Johan, och sekunden efter det var golvet fyllt av grejer. Moon boots, alla brillor jag äger och sköna tishor är nu redo att bli nedpackat. Skönt att vara ute i god tid!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind