Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Snake belt & St. Anton prepp

henrietta-snake

Hur fint är inte det här skärpet i snake? Det ett produktionsprov från Ivyrevel som jag tror aldrig producerades. Snyggt till ett enkelt linne (som för övrigt Bread & Boxer gör bäst), höga jeans och tantklackar i någon fräck färg.

Hur mår jag efter en Ipren nu då? Not good at all… Snälla håll tummarna för att jag inte blir sämre nu. Jag har varken tid eller ork till att ligga hemma. Jag ska till St Anton om bara några dagar och då vill jag vara på topp. På tal om det fick jag ett härligt bud från Peak idag preppat med skidkläder till mig och Johan, och sekunden efter det var golvet fyllt av grejer. Moon boots, alla brillor jag äger och sköna tishor är nu redo att bli nedpackat. Skönt att vara ute i god tid!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand