Hängig i sneakers… & FRÅGESTUND!

Idag är jag hängig….Alltså jävligt hängig!

Jag kan berätta vad det är som pågår i morgon, men just nu försöker jag bara smälta det. Jag, min kropp, mitt inre mår inte så bra och det är dags att råda bot på det.

adidas2

Gjort någonting idag? Jag vaknade upp med feber och vidrig hosta, så låg och vilade i sängen fram till lunch. Jag lunkade sedan bort till RMPR där jag hämtade två stora påsar från Canada Goose och avslutade dagen med en fika med min gamla vän Kajsa som jag inte sett på flera år. Jag gick dagen i ära in mina älskade Gazelles från Adidas. Så fina och nu alldeles perfekt lortiga.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Halloj! Du verkar ju ha d löövely i fjällen men mindes att du hade d kämpigt oxå, och att du lovade berätta efter det här inlägget varför. So… Berätta för oss! Om inte allt så lite iaf. Take care! ❤❤??

  Louise z 2017-03-29 18:11:27
  Svara
 • Vart redigerar du dina foton? Eller hur får du till dina fina ramar? kram

  alice 2017-03-25 10:01:38
  Svara
 • Johan: Hur känns de att vara en JÄVEL på skidor? hehe

  Kajsa 2017-03-23 13:07:28
  Svara
 • Hej! Så kul med frågestund! Måste bara säga tack för en grym blogg och kul podd! Hade vart så kul om du hade kört en vlogg någon gång:)
  Frågor till Johan!

  Om du och Henrietta har en helt ledig dag, hur spenderar du den helst då?

  Vem bestämmer mest av er två när det gäller i hemmet, resor och andra beslut?

  Hur tror du Henrietta skulle reagera om du skulle göra ett prank på henne? Haha!

  Astrid 2017-03-22 22:01:56
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!