Chokladbollssms.

alps alps2

Sorry babes för dålig uppdatering, men jag är i fullt schå med att packa till St Anton. I morgon drar vi och framför oss väntar en 18 timmars lång bilresa. Det ska bli mysigt! Elli har preppat som fasen och är den som sett till att vi alla är mer än taggade. Se ovan och bli avis – Tänk att hon är så himla fin och roddar allting för att det ska bli mysigt. CHOKLADBOLLAR!? Drömtjejen! Johan ville ha med pärlsocker och jag svarade snabbt med en video och önskade kokos. Dubbel sats alltså!

Jag har laddat alla kamerabatteri jag äger, köpt med mig massa minneskort, packat ned selfiesticken och redan nu planerat min första Insta Story… Hehe. Johan har som ni vet aldrig åkt skidor tidigare och lär nog bjuda på show.

Nu ska jag leta fram massa bra podcast att lyssna på i bilen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!