Day 1 St Anton

st-anton-henrietta-fromholtz_2

Hej från St Anton! 

Bilresan ned gick helt galet snabbt då Johan och Philip turades om att sova och köra så vi slapp stanna bilen. Känslan när vi kom fram till den här vyn var verkligen magisk. Ett ljus efter 18 mörka timma i bil. Eller vi har ju haft det väldigt trevligt såklart och hunnit plöja en hel del bra podcasts och fikat i omgångar. Det finns ju en del charm i att bila till sin semester!

st-anton-henrietta-fromholtz_5

Det första vi gjorde när vi kom fram? Sprang bort till Basecamp för att släcka törsten. Det var fullt med folk på platserna med sol, så vi fick dela upp oss på varsin sida av baren för att kunna njuta. Jag och Elli gick igenom åren sedan vi flyttade upp till Stockholm och om vi skulle kunna tänka oss att flytta ned till Linköping efter några år i storstaden. Jag sa NEJ (!) och Elli svarade kanske. Vi får väl se?!

st-anton-henrietta-fromholtz_7

När klockan slog 15.00 slog vi ihop våra läger och diskuterade inställning till kärleksproblem. Mycket spännande! Vi lyssnade nämligen på Katrin och Bingo på vägen hit och det fick oss alla att komma och tänka på saker och ting.

st-anton-henrietta-fromholtz_8

Och så beställde vi in lite mat och mer dryck.

st-anton-henrietta-fromholtz_10

Jag och Ellinor käkade varsin vegetarisk sallad som var super. Kanske inte ser så mycket ut för världen, men denna parmesan och dessa tomater – HELLOOO! Om råvarorna är bra, ja då behöver rätten inte övergöras.

st-anton-henrietta-fromholtz_9

Den lövtunna prosciutto alltså… Den fick Johan inte ha för sig själv kan jag lova. Så perfekt tunna skivor!

st-anton-henrietta-fromholtz_12

Efter lunchen satt vi bara och nöjt av ett kyligt glas i solen och saxofonen som stod precis bakom ryggen på oss. Fick typ gåshud, för jäklar vad jag har saknat feelingen som man får på afterski.

Efter några timmar promenerade vi tillbaka till hotellet där vi slog oss ned med ägaren som bjöd på chokladkakor, öl och kaffe. Vi diskuterade Johans kommande utmaningar på skidor och blev tipsade om att börja i barnbacken då det tydligen är extra mycket folk den här veckan. Hahahah! Alltså jag kommer att gråta av skratt när jag ser Johan på skidor. 

Jaja, nu måste vi pälsa på oss och springa bort till vårt bokade bord. Det bli ribs och really relaxed ikväll. Vi hörs senare! Puss<3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!