Firar med bira!

fullsizerender-51

Vi har blivit lovade strålande väder hela veckan, men idag blev vi tyvärr svikna med en hel del moln från start.

fullsizerender-43

Johan stod ju för första gången på ett par skidor och jag blev rätt stissig av den dåliga sikten och alla uppköra backar….. Men det gick bra! Jag är sjukt imponerad över att han vågade åka med ända upp utan provträning i någon av de mindre backarna nere i byn. I ett åk ramlade han rejält och det slutade med att jag låg i backen och höll i hans skidor för att att han skulle komma upp igen, men det gick inte. Det slutade i ett riktigt grinigt par…

Ps. Hur fina är inte mina googles från Bluebird? Love them!

fullsizerender-46

Men vi blev snabbt glada på varandra igen när vi stannade till och vilade över en fika.

fullsizerender-48

Och nybörjaren ville fira med en öl. Det var han helt klart värd!

fullsizerender-50

Trots det sketna vädret körde vi på och bestämde oss för att åka många åk innan lunch. Jag kan ju säga att det var jag och Elli som var mest taggade på åkningen. Killarna ville fuska med att åka lift ned, men vi stod på oss och tvingade med dem ned i puckelpisten.

fullsizerender-49

Johan, jag och Phil <3

fullsizerender-45

Runt 2-tiden stannade vi till för att käka lunch. Det blev ett enkelt ställe med självservering och massa massa folk. Helt OK och min gulaschsoppa var toppen!

Vi avslutade sedan med en lugn afterski nere i byn och nu ska vi hugga in på hotellets kakbuffé och chilla med Yatzy innan kvällens middag på Bobos. En bra första dag och jag är sååååå imponerad av Johans skidåkning. Talk to you later <3

Ps. Följ mig på Instagram för att följa med på video från morgon till kväll! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Heeej Henrietta! Måste säga, efter att ha spenderat två säsonger där nere att ni inte får missa Bodega! St Antons helt klart bästa och mysigaste restaurang! Beställ in massa tapas och deras sangria så har ni en vinnarkväll vill jag lova! Om ni går upp för huvudgatan så ligger den på vänstersidan efter sporthotellet 🙂

    Erika 2017-03-27 17:16:41
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!