Feministen i Lech

   

Jacka – Canada Goose / Byxa – Peak / Väska – Thule / Goggles – Bluebird

Idag bjöd Österrike på värme som liknar hettan på en solsemester. Phu! Tur att jag har hela 3 olika skidställ med mig som låter mig variera för både smakens och vädrets skull. Idag slängde jag på mig en schysst dunjacka som ser ut som en långärmad tröja från Canada Goose. Hur fin är den inte? Johan körde på samma fast i killmodell. I morgon går jag nog på mitt knallrosa set.

Dagens roligaste: Johans oplanerade störtlopp – Skrattade så jag grät! Det är inte så lätt att stanna i svart backe när man tidigare aldrig har åkt skidor.

Dagens hetaste potatis: Ordet feminist. Det blev heta diskussioner vid matbordet kan jag lova!

Dagens godaste: Kakan med chokladbitar som ropade på mig vid afternoon tea:t och den tyska korven som vi mumsade i oss till middag.

Dagens irritation: Kärringen som muckade gräl med mig i en ägglift. GAAH!

Dagens bästa: Att vi tog en långtur på skidorna bort till Lech.

Nu ska jag sova för att orka med morgondagen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!