4:e resan ihop med lille babe!

Både jag och Johan och Philip och Ellinor är rätt nya som par om man jämför med majoriteten i vår umgängeskrets. Vi har snart varit tillsammans i 1 år och 7 månader, vilket ändå är lite sjukt. Det känns som om vår första dejt på Södrateatern var igår. Här om dagen under en lunch pratade vi om hur många resor vi har hunnit göra tillsammans hittills och vi kom fram till att vi har lyckats komma iväg 4 gånger. Rätt bra jobbat ändå! Påsk i Palma, sommar i Palma (och då bilade vi ju ned och besökte även Lyon, Strasbourg och Colmar), Milano i samband med bröllop i Iseosjön och så denna resa som jag gav i julklapp. Mysigt!

Jag frågade precis Johan om hur det är att resa med mig – han svarar:

” Du packar alltid så jävla mycket, men du är väldigt kul att resa med. Du är duktig på att vara kreativ och är alltid den som håller humöret uppe, både mellan oss två och i ett större sällskap. Hittar på lekar, gillar att äventyra och sånt ”

Nu ska jag och Ellinor ta varsin kopp kaffe, hoppa ut på balkongen, käka kakor med choklad i och prata om livet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • tiden går fort när man har roligt! Jag och min kille har träffats i snart 7 år men kommer fortfarande igår våra första dejter som om det vore igår! Så viktig ingrediens att man har kul ihop dock!

    Mona 2017-03-29 20:01:05 http://www.monadoust.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!