Off-pist lunch

Två selfies från dagen som går att sammanfatta med två ord: Jävligt underbar! Vi var först upp i backen eftersom vi hade en riktigt lugn gårdag. Ni som följer mig på Instagram såg att kvällen innan blev rätt stökig och då behöver man en dags paus 😉 

Brillor – Nividas

Jag och Johan började med att åka upp till toppstugan i Zurs för att käka en stor tallrik med kaisersmachen till mellis. Har ni testat det? Helt klart bättre än svenska pannkakor! Lite senare mötte vi upp Elli och Philip för en picknick mitt bland bergen. Vi hittade världens bästa lunch spot och där satt vi sedan och käkade korvar, chips och lekte pest eller kolera i timmar.

Jag har SÅÅÅ mycket bilder och roliga historier att dela med mig av, men jag måste göra mig iordning nu då middagen väntar och vi ska först hinna springa mellan några barer. Vi hörs senare, men så länge – Följ mig på Instagram: @Henrietta.fromholtz

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!