På Stockholms gator

Kofta – Tiger / Megaväska – Zara / Jeans – Dr Denim /

Det är faktiskt skönt att vara hemma känner jag nu efter en dag på Stockholms gator.

Det har varit mycket flängande den senaste tiden med först en resa till Palma med Ivyrevel och nu St Anton. Även fast jag nästan fällde en tår när jag klev innanför dörren idag njöt jag av att packa upp väskan och göra fint i garderoben. Att sedan slänga sig på soffan, slå på Sonosen och bara vara – My gad så gott det var! Efter några timmar liggandes där slängde jag på mig min favoritkofta från Tiger och tog mig ut på stan för att mysa med min Mallan. Vi gick igenom den lilla grop som jag befinner mig i just nu, en gemensam sommarresa, dejting, hennes vecka i Sydafrika och min i St. Anton. Det lutar åt en vecka i hennes hus i Franrike och jag räknar redan dagarna.

Hur mår ni favoriterna? Ni har blivit sämre på att kommentera det senaste. Saknar er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!