Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

På Stockholms gator

Kofta – Tiger / Megaväska – Zara / Jeans – Dr Denim /

Det är faktiskt skönt att vara hemma känner jag nu efter en dag på Stockholms gator.

Det har varit mycket flängande den senaste tiden med först en resa till Palma med Ivyrevel och nu St Anton. Även fast jag nästan fällde en tår när jag klev innanför dörren idag njöt jag av att packa upp väskan och göra fint i garderoben. Att sedan slänga sig på soffan, slå på Sonosen och bara vara – My gad så gott det var! Efter några timmar liggandes där slängde jag på mig min favoritkofta från Tiger och tog mig ut på stan för att mysa med min Mallan. Vi gick igenom den lilla grop som jag befinner mig i just nu, en gemensam sommarresa, dejting, hennes vecka i Sydafrika och min i St. Anton. Det lutar åt en vecka i hennes hus i Franrike och jag räknar redan dagarna.

Hur mår ni favoriterna? Ni har blivit sämre på att kommentera det senaste. Saknar er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind