Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Uppstart med psykologen & en dröm till kappa

En dröm till kappa från METEO <3 

Pressveckan har som ni nog vet dragit igång och jag har spenderat några timmar med mina raringar Ellinor och Elin. Ni vet, Ellinor som jag åkt skidor med och Elin som jobbar på Nouw. De hann springa runt på typ alla ställen medan jag fick stå över för att hinna träna och ta en timma hos min psykolog. Det var andra gången vi träffades, så kan ännu inte uttala mig om vad jag tycker. Jag är som sagt inne i en sämre period nu och mår väldigt dåligt av stress. Jag lovar att berätta mer när jag kommit en bit på vägen.

Nu sitter jag hemma i soffan och bara är. Jag ska strax slänga på mig en lite tjockare jacka och trampa bort till Pr-byrån Number10 som bjudit in mig till deras Innovation Academy. Jag känner mig oerhört smickrad och glad över det! Ikväll är temat location-baserade appar och föreläsaren är ingen mindre än Susanne Birgersdotter som bland annat grundat spelbolaget iGotcha. TAGGAD! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Man
  Niklas Berglind