Uppstart med psykologen & en dröm till kappa

En dröm till kappa från METEO <3 

Pressveckan har som ni nog vet dragit igång och jag har spenderat några timmar med mina raringar Ellinor och Elin. Ni vet, Ellinor som jag åkt skidor med och Elin som jobbar på Nouw. De hann springa runt på typ alla ställen medan jag fick stå över för att hinna träna och ta en timma hos min psykolog. Det var andra gången vi träffades, så kan ännu inte uttala mig om vad jag tycker. Jag är som sagt inne i en sämre period nu och mår väldigt dåligt av stress. Jag lovar att berätta mer när jag kommit en bit på vägen.

Nu sitter jag hemma i soffan och bara är. Jag ska strax slänga på mig en lite tjockare jacka och trampa bort till Pr-byrån Number10 som bjudit in mig till deras Innovation Academy. Jag känner mig oerhört smickrad och glad över det! Ikväll är temat location-baserade appar och föreläsaren är ingen mindre än Susanne Birgersdotter som bland annat grundat spelbolaget iGotcha. TAGGAD! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!