x360 & äggmacka med extra ägg

I samarbete med HP

Hallå!

Nu har det gått några veckor sedan jag fick min HP Spectre x360 och jag är helt fast. Jag älskar att den går att flippa till presentationsläge och även till formen som en padda. Det gör livet lite lättare, och speciellt vid tillfällen som nu när vi bilade ned till St. Anton! På tal om datorer så tänkte jag idag bjussa på mina allra bästa tips om du inte vill jobba på kontoret eller i skolan. Det blir inga bibliotek, för ni vet ju att jag gillar mat och därför sitter jag gärna i närheten av det också! Perfekt att kunna kombinera måltid med egentid och kanske även ett möte. 

Snickarbacken

På stans mest omtyckta café möter jag gärna upp en kompis och käkar frukost. Det hör till vanligheten att jag tar deras äggmacka med extra ägg (senast fick det bli en med ost och gurka…), en kopp kaffe och ett glas juice. Ibland slår jag till på en acaibowl. När frukosten är över sitter jag gärna kvar och jobbar fram till lunchtimmen då stället återigen fylls med folk. Varför inte en lunch på det då också?

Snickarbacken är ett perfekt ställe för att beta av mailen. Mellan rusning är lugnet lagom och det sitter alltid några gäng bredvid och jobbar. 

Hay Market

Bästa Hay Market! Jag är så glad över att det här hotellet öppnade och verkligen har lagt krut på att skapa en bra businessmiljö. Jag käkar först lunch på Gretas och efter det tar jag trappen upp till våning 2 där jag slår mig ned i deras läckra sammetsfåtöljer och beställer in en kaffe. Jag sitter helst inte själv på Hay Market, här tar jag gärna ett eller två möten. Många har vägarna förbi och uppskattar stället lika mycket som jag själv.

Om jag ska presentera en plan eller idé under mötet är det perfekt att utnyttja HP Spectre x360’s flippfunktion som på bilden ovan. Jag presenterade locations för mitt team innan vi åkte till Palma. 

Wienercaféet

När jag bara vill vara för mig själv och inte befinna mig i en för stimmig miljö sätter jag mig här. Jag sitter gärna och skriver ett lite längre blogginlägg och redigerar bilder, och när det är dags för paus beställer jag in en fruktsallad och fransk yoghurt eller deras miniscones. Kanske läser en och annan blogg jag gillar samt kikar in det senaste i ELLEMan Repeller och Refinery29

Nobis

Vad ska jag säga om Nobis… Det är bara en solklar favorit för mig och min dator. Jag vet inte hur många gånger jag har suttit och jobbat här, och jag känner mig alltid lika välkommen att sitta hur länge jag vill. Tips! Här är min bästa lista med bra musik när du jobbar.

Här kan du läsa mer om Spectre x360!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!