Arethé, bästa matprogrammen, Fornis sko & tryffeldumplings.

Den senaste tiden har jag upptäckt så många balla brands som får mig att undra varför jag fortfarande shoppar på gamla godingar. Refinery29 tipsade mig om Aréthe Stockholm och jag blev kär. Setet ovan <3

Arethé

TIPS! När jag har tittat klart på min favoritserie och inte är sugen på film drar jag och Johan alltid igång ett matprogram. Vi har betat av Mind of a chef, Chef’s Table, och alla svenska, men så hittade jag en lista hos Nöjesguiden med fler högklassiga matprogram. Igår började vi kika på Anthony Bourdains Parts Unknown och jag säger bara YES! Superbra innehåll, fint filmat och intressant upplägg.

Här hittar ni listan!

Heja Flattered och Michaela! Och grattis! När jag först såg Michaelas sko var jag tvungen att ta ett extra varv med mitt tycke, men nu ÄLSKAR jag den! Fantastiska färger som alla faller mig i smaken och den här gula tror jag talar till mig.

Kika in den rosa här!

En av årets stora trender är löpning och festivalstämning i en kombination, och i augusti tar The Music Run plats i Sverige. Det är ett tävlingslopp som går ut på att man springer 5 km genom fem olika musikzoner. Det är alltså en fest hela sträckan igenom! Det är precis så jag vill ha det när jag springer. Efter loppet arrangeras en stor fest med välkända artister som Nause och Södra sidan. Jag ska köra!

Köp din biljett här!

Jag och Johan har sagt att vi ska ha en mysig hemmakväll i helgen med lite rolig matlagning. Det är inte ofta vi hinner det nuförtiden. Igår var jag över hos Cissi och gjorde ett gäng klassiska dumplings och fick då feeling för att utmana och testa några helt nya varianter. Jag tänkte på svamp och tryffel, krabba och friterad lök samt stekt aubergine med koriander och chili.

Men jag vill även testa Lady and Pups lyxiga varianter ovan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Henrietta! Hoppas allt är fint med dig (även en dag som denna :/). Vad kul att du uppmärksammar min väns märke Arethé, ska hälsa henne 🙂 Kram!

    Anna Pustovoyt 2017-04-07 22:51:13
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!