Sailor Thursday!

Henrietta_Fromholtz_Outfit Henrietta_Fromholtz_Outfit Henrietta_Fromholtz_Outfit

Trench – Weekday / Blus – Zara / Culottes – Uterqüe / Sneakers – ECCO

Såhär har jag sett ut idag när jag har promenerat runt stan och kikat på fina ting hos diverse PR-byråer. Är det någon som håller med mig om att hösten alltid bjuder på de bästa kollektionerna? Troligtvis är det väl kanske den typen av plagg jag diggar mest. Jag har känt mig extremt vårfin idag och har fått höra det från flera håll. Härligt! Våren gör mig glad och ger mig lite extra energi.

…Och det kan ju behövas, för om 20 minuter ska jag köra bootcamp med Metro ute på Djurgården. Jag hade egentligen bestämt mig för att kroppen inte orkade idag, men när Josefine gav mig lite pepp ändrade jag mig snabbt.

Är det någon som är på väg dit kanske? <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Du är så sjukt snygg i den nya frisyren!!

    Jovana 2017-04-07 17:44:14
    Svara
  • Du har aldrig tänkt att ha en bloppis?? Alltså sälja dina gamla kläder?? <33

    Elvira 2017-04-06 20:30:59
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!