Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

All kärlek till er från Blå Hallen <3

Jag och min supersmarta och drivna Mallan tidigare idag <3 Vad tycks om kostymen?

Jag har haft en bloggfri dag idag i order från min psykolog. Det har känts fantastiskt skönt, men det bästa har utan tvekan varit NI. Fan vad ni är bra! All kärlek och pepp ni har gett mig…. Det går inte med ord att beskriva hur tacksam jag är. Jag känner mig dagligen bortskämd av kärlek från er och lurar ofta över hur jag ska ge tillbaka. Jag lovar att det kommer! TACK GODE GUD för att jag startade den här bloggen för snart 1,5 år sedan, för vad skulle jag göra utan er? Jag har de mest godhjärtade läsarna i världen tror jag.

Vad har jag gjort idag då?
Njutit av att bara vara, hängt med min bästis och granne Cissi och efter det har jag spenderat min eftermiddag i Blå Hallen. Min bästa vän Malin är klar med sin Master på Handelshögskolan och idag var det diplomering. Stolt som en tupp är jag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson