All kärlek till er från Blå Hallen <3

Jag och min supersmarta och drivna Mallan tidigare idag <3 Vad tycks om kostymen?

Jag har haft en bloggfri dag idag i order från min psykolog. Det har känts fantastiskt skönt, men det bästa har utan tvekan varit NI. Fan vad ni är bra! All kärlek och pepp ni har gett mig…. Det går inte med ord att beskriva hur tacksam jag är. Jag känner mig dagligen bortskämd av kärlek från er och lurar ofta över hur jag ska ge tillbaka. Jag lovar att det kommer! TACK GODE GUD för att jag startade den här bloggen för snart 1,5 år sedan, för vad skulle jag göra utan er? Jag har de mest godhjärtade läsarna i världen tror jag.

Vad har jag gjort idag då?
Njutit av att bara vara, hängt med min bästis och granne Cissi och efter det har jag spenderat min eftermiddag i Blå Hallen. Min bästa vän Malin är klar med sin Master på Handelshögskolan och idag var det diplomering. Stolt som en tupp är jag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!