Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Silver Suit

Trots allt som har hänt var det en väldigt fin dag igår. Jag spenderade eftermiddagen i Blå Hallen där min bästa Malin tog emot ett diplom för att ha genomfört sin Master på Handelshögskolan. Grattis babe! Jag var klädd i en skimrande kostym från DAY Birger et Mikkelsens sommarkollektion. Helt underbar eller hur? Jag insåg dock när jag kom hem att jag hade missat att dra scarfen genom en hälla. Haha! Men byxorna höll sig uppe ändå.

Men på tal om outfit – När jag stod i kön in till det festliga stod ett extremt finklätt par bakom mig och muttrade. ”Det ser ut som om att halva kön inte hör hit. Har de helt missat dresscode? Ribban har verkligen sänkts de senaste åren. Osmakligt!”. Jag blev så irriterad att jag ringde upp Malin och frågade högt: ”Är jag fel klädd i sneakers, för de bakom står och pratar om att många är nedklädda”. Jag tittade sedan på dem och de knep igen. Hehe….

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind