Silver Suit

Trots allt som har hänt var det en väldigt fin dag igår. Jag spenderade eftermiddagen i Blå Hallen där min bästa Malin tog emot ett diplom för att ha genomfört sin Master på Handelshögskolan. Grattis babe! Jag var klädd i en skimrande kostym från DAY Birger et Mikkelsens sommarkollektion. Helt underbar eller hur? Jag insåg dock när jag kom hem att jag hade missat att dra scarfen genom en hälla. Haha! Men byxorna höll sig uppe ändå.

Men på tal om outfit – När jag stod i kön in till det festliga stod ett extremt finklätt par bakom mig och muttrade. ”Det ser ut som om att halva kön inte hör hit. Har de helt missat dresscode? Ribban har verkligen sänkts de senaste åren. Osmakligt!”. Jag blev så irriterad att jag ringde upp Malin och frågade högt: ”Är jag fel klädd i sneakers, för de bakom står och pratar om att många är nedklädda”. Jag tittade sedan på dem och de knep igen. Hehe….

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!