Drömsneakers <3

I samarbete med ECCO

ecco4

Här om veckan fick ni en skymt av mina nya sneakers och jag fick så sjukt många frågor om var de kommer ifrån. KUL! Det är ett par från Eccos Soft 8-kollektion och de är inte bara ett av mina snyggaste par skor, även skönaste.

ecco_

Det är så himla fint med kardborre alltså… I’m in love! Looken blir sportig och så matchar jag gärna med en tuffare jacka i typ skinn och kanske ett par nätstrumpbyxor.

ecco__14

Jag har ju ett par med klack från Ecco sedan tidigare och de har verkligen blivit mina bebisar pågrund av att de är så sjukt sköna. Dessa sneakers blir nog en ny favorit och speciellt då jag just nu är inne i en sneakersperiod och vill bära det till både vardags och fest. Hur skönt är det inte att köra en utekväll i sneakers? Jag har alltid som roligast då.

ecco2

 Jag har för övrigt blivit extremt kräsen när det kommer till skor sedan jag köpte mitt första par från Ecco. De har fått mig att helt ändrat uppfattning om vad en bekväm sko är och jag vägrar gå i några som är halvsköna nu när jag vet att man kan få allt i ett.

Sneakers – Ecco / Längre skinnjacka – Zara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Blev så sugen på dessa skor! Alltid letat efter ett par snygga sneakers med typ kardborreband, och så bara baaam står du där med dem! Som en dröm! Ska absolut haffa dem. Ditt senaste inlägg berörde, alla vi har nog svårt att gå vidare men vi måste på ett eller annat sätt.
  Nu när jag ändå skriver vill jag uppmana fler att kommentera här! Antar att du har flera tusen som läser, och jag uppmanar fler att lämna en liten kråka ? Även om jag själv är dålig på det.. Du gör vardagen lite roligare med dina inlägg och du bjuder på dig själv, vilket är uppskattat. Ha nu en bra vecka.

  S 2017-04-11 00:38:54
  Svara
  • Svar på Ss kommentar.

   Hej Sussi!! Visst är dem fina? 🙂 Och tack. tack tack tack tack! Fan vad du är fin. Blir helt varm inombords

   henrietta 2017-04-13 13:55:01
   Svara
 • Vackra Henrietta vad du inspirerar både i din underbara person, utstrålning och skönhet. Följer dig på insta och såg dig i en magisk fin topp och byxa i peach, helt lovely! Får man fråga vart ifrån? Du är så jäkla cool och tycker det är så ärligt och äkta att du också kan dela med av jobbiga dagar… Tack<3 Du är bäst!!! Puss Sofi

  Sofi 2017-04-10 20:52:13
  Svara
 • Såå snygga sneakers!! Läst din blogg länge nu och känns verkligen som du har koll på vilka restaurangen man inte får missa i Stockholm. Undrar därför om du har något tips på en resturang med bra vegetarisk mat gärna i en inte alltför dyr prisklass 🙂 Tack, tack på förhand <3

  Rebecca 2017-04-10 20:44:07
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!