Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Som en persika

Så himla kul att min Instagram har svämmat över med frågor om mitt set i peach som jag bar igår. De hör egentligen inte ihop, men nu gör dem! Toppen är från Lindex och byxorna från danska Custommade. Jag var så sugen på vår igår, så jag gick all in! Det är ju bäst att passa att bära starka färger nu innan solbrännan från alptoppen försvinner. Såklart gick jag även runt i mina sneakers från ECCO.

Vad händer idag då? Jag har redan avverkat en promenad runt Djurgården med Johan och snart ska jag gå bort till gymmet. I eftermiddag blir det en mix av psykolog och träningsevent som Petra roddar. Det känns perfekt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Såå fin topp!! Finns den i Lindex butik nu? Vilken kollektion. Älskar färgen du passar så himla bra i den:)

  Märta 2017-04-11 14:44:07
  Svara
 • Snyggt! Kan du inte ha lite frågeställning här på bloggen?:) Typ skönhetsrutiner, träning, kost, längd, favoritfilm, bästa tips när man är deppig, bästa bok, favoriträtt, favoritblogg, favorit designer ect…. hade varit så kul<3 Maria

  Maria 2017-04-11 13:56:20
  Svara
 • Henrietta! Har precis börjat lyssna på din och Annas podd och är 100% frälst. Ni är så himla härliga och jag älskar er kemi. Tack för att ni förgyller mina promenader och kollektivtrafiks-åkande <3

  Sol 2017-04-11 13:31:17
  Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Fridsell
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson