Dreamy shirts <3

Johan är redan påväg ned till Göteborg med våra vänner Max och Elin, medan jag sitter hemma i soffan helt slut efter en dag fullproppad med träning. Jag ska åka ned i morgon, men var tvungen att stanna ikväll för att spela in en film till kampanjen jag gör med Metro. Såg ni en skymt på InstaStory kanske? Så nu, ensam hemma, passar jag på att fönstershoppa och än så länge har jag bara hunnit gå igenom favoriten ASOS godbitar. Jag är en skjorttjej och känner att jag behöver ännu fler. Här är några godisar som mer än gärna får hoppa in i min garderob väldigt snart:

Leo babe!

Warehouse

Rosa dröm <3

Lite Idas Sommarvisa

Den svarta drömarmen!

Black & white

DEN HÄR ÄR SKAPAD FÖR ATT HÄNGA I MIN GARDEROB! 

Nu ska jag plocka fram resterna från gårdagens middag. Ceviche taco <3 Egentligen hade det varit fantastiskt med någonting varmt idag, men jag orkar verkligen inte laga mat och inte heller vänta Foodora. Ge mig mat nu!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Fantastiska! Blev sugen på att slå till direkt. Fler tips som dessa tack <3 Ps. Din blogg ger mig mycket. Tack för det!

    Saga 2017-04-13 20:42:22
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!