Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dreamy shirts <3

Johan är redan påväg ned till Göteborg med våra vänner Max och Elin, medan jag sitter hemma i soffan helt slut efter en dag fullproppad med träning. Jag ska åka ned i morgon, men var tvungen att stanna ikväll för att spela in en film till kampanjen jag gör med Metro. Såg ni en skymt på InstaStory kanske? Så nu, ensam hemma, passar jag på att fönstershoppa och än så länge har jag bara hunnit gå igenom favoriten ASOS godbitar. Jag är en skjorttjej och känner att jag behöver ännu fler. Här är några godisar som mer än gärna får hoppa in i min garderob väldigt snart:

Leo babe!

Warehouse

Rosa dröm <3

Lite Idas Sommarvisa

Den svarta drömarmen!

Black & white

DEN HÄR ÄR SKAPAD FÖR ATT HÄNGA I MIN GARDEROB! 

Nu ska jag plocka fram resterna från gårdagens middag. Ceviche taco <3 Egentligen hade det varit fantastiskt med någonting varmt idag, men jag orkar verkligen inte laga mat och inte heller vänta Foodora. Ge mig mat nu!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Fantastiska! Blev sugen på att slå till direkt. Fler tips som dessa tack <3 Ps. Din blogg ger mig mycket. Tack för det!

    Saga 2017-04-13 20:42:22
    Svara

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind