En ny variant av påskafton!

Igår fick jag uppleva en helt ny variant av påskafton här i Göteborg! Vanligtvis brukar jag ta det lugnt med familjen, förra året i Palma, och äta påsklunch utan massa snaps, väldigt mycket godis och följt av kramar och gos med mina systrar. Igår blev det istället party de luxe med världens bästa gäng som ni kan skymta på min Instagram Story. Det är galet kul att ni är så många som följer mig där och även snackar med mig! Puss på er!

I morse vaknade jag upp till doften av ett städat hem, nygräddade våfflor och färskpressad apelsinjuice. Sjukt lyxigt! Jag somnade sist av alla igår och körde ett bra städrace innan jag gick och la mig, så jag tillät mig själv att sova ut.

Nu ligger vi alla utspridda i varsin soffa och bara är. Lille Vince ligger nedanför och är världens sötaste <3  Jag och Johan ska dock snart bege oss till flygplatsen och flyga hem till Stockholm. Borta bra men hemma bäst! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!