Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En ny variant av påskafton!

Igår fick jag uppleva en helt ny variant av påskafton här i Göteborg! Vanligtvis brukar jag ta det lugnt med familjen, förra året i Palma, och äta påsklunch utan massa snaps, väldigt mycket godis och följt av kramar och gos med mina systrar. Igår blev det istället party de luxe med världens bästa gäng som ni kan skymta på min Instagram Story. Det är galet kul att ni är så många som följer mig där och även snackar med mig! Puss på er!

I morse vaknade jag upp till doften av ett städat hem, nygräddade våfflor och färskpressad apelsinjuice. Sjukt lyxigt! Jag somnade sist av alla igår och körde ett bra städrace innan jag gick och la mig, så jag tillät mig själv att sova ut.

Nu ligger vi alla utspridda i varsin soffa och bara är. Lille Vince ligger nedanför och är världens sötaste <3  Jag och Johan ska dock snart bege oss till flygplatsen och flyga hem till Stockholm. Borta bra men hemma bäst! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind