Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Jag hatade allting.

 

Nu sitter jag i bilen påväg till flygplatsen…. Jag hade gärna stannat en natt extra och bara myst ned mig i en stor soffa känner jag nu. Jag som var så negativt inställd till Göteborg för en liten stund i fredags. Jag glömde berätta det för er kom jag på nu!

När jag satt på tåget ned i fredags uppstod ett stort kaos i mitt huvud. Allt var bara fel, jag fick rå-ångest, blev galen på Johan, hatade allting, blev stressad för mitt liv och tårarna ville inte sluta rinna. Jag var 1 meter från att kliva av tåget i Örebro och hoppa på ett som tog mig tillbaka hem till Stockholm, men jag hann ångra mig de sista metrarna. Det såg så kallt ut och jag bestämde mig för att låta tårarna fortsätta rinna och att Göteborg skulle bli bra, vilket var klokt. Min helg blev perfekt <3

Vi hörs lite senare.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt