Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Jag hatade allting.

 

Nu sitter jag i bilen påväg till flygplatsen…. Jag hade gärna stannat en natt extra och bara myst ned mig i en stor soffa känner jag nu. Jag som var så negativt inställd till Göteborg för en liten stund i fredags. Jag glömde berätta det för er kom jag på nu!

När jag satt på tåget ned i fredags uppstod ett stort kaos i mitt huvud. Allt var bara fel, jag fick rå-ångest, blev galen på Johan, hatade allting, blev stressad för mitt liv och tårarna ville inte sluta rinna. Jag var 1 meter från att kliva av tåget i Örebro och hoppa på ett som tog mig tillbaka hem till Stockholm, men jag hann ångra mig de sista metrarna. Det såg så kallt ut och jag bestämde mig för att låta tårarna fortsätta rinna och att Göteborg skulle bli bra, vilket var klokt. Min helg blev perfekt <3

Vi hörs lite senare.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Pamela Bellafesta