Jag hatade allting.

 

Nu sitter jag i bilen påväg till flygplatsen…. Jag hade gärna stannat en natt extra och bara myst ned mig i en stor soffa känner jag nu. Jag som var så negativt inställd till Göteborg för en liten stund i fredags. Jag glömde berätta det för er kom jag på nu!

När jag satt på tåget ned i fredags uppstod ett stort kaos i mitt huvud. Allt var bara fel, jag fick rå-ångest, blev galen på Johan, hatade allting, blev stressad för mitt liv och tårarna ville inte sluta rinna. Jag var 1 meter från att kliva av tåget i Örebro och hoppa på ett som tog mig tillbaka hem till Stockholm, men jag hann ångra mig de sista metrarna. Det såg så kallt ut och jag bestämde mig för att låta tårarna fortsätta rinna och att Göteborg skulle bli bra, vilket var klokt. Min helg blev perfekt <3

Vi hörs lite senare.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!