Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

2 egofilmer som gör mig glad

Ni har tyvärr inte fått se så mycket av mina systrar här i bloggen, vilket är en enorm miss av mig. Den kärleken jag har till dem går inte att beskriva. Trots att jag är 25 och de 23 år, leker vi fortfarande lite mycket som vi gjorde när vi var små och skrattet är alltid lika svårt att hejda. Vi bråkade extremt mycket när jag var i tonåren och det känns typ som om vi hämtar hem de åren nu. Just nu befinner sig hela familjen på Mallorca och jag sitter hemma själv och bara längtar efter dem. Kom nu även på att jag nog ska börja med YouTube i sommar när jag är ute och reser. Det vore kul!

Ursäkta kvalitén från Snapchat, men fan vad jag blir glad av den här filmen <3 

 

Och den här godingen som jag helt glömt bort! Det var någon av er läsare som påminde mig och jag blev så glad när jag tog en kik. De som känner mig har väldigt lätt för att höra och se när jag är på ruggigt bra humör, den busiga Henrietta kommer fram och det finns ingen botten på bränsletanken. Jag kan själv se i den här filmen att jag hade en väldigt bra helg! Här har jag och Johan inte varit tillsammans så länge och det är så kul att se hur jag redan kör med honom som om vi vore gifta.

Ikväll ska jag gå tillbaka till min gamla bilddagbok och skratta högt för mig själv.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • hahaha älskar ”då kan man först kanske tycka näe det blev inte så läckert”! kram och tack för en härlig blogg!

  Amanda 2017-04-20 21:00:58
  Svara
 • Alltså åå kommer ihåg när du publicerade papiljottvideon för första gången, så länge har jag hängt med dig här på bloggen:) Din härliga energi smittar verkligen av sig 🙂
  Stor kram och hoppas du snart mår bättre igen <3

  Rebecca 2017-04-18 20:39:34
  Svara

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
By Momo
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind