Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Whisky & livscoach = Bra mix!

Den här veckan är annorlunda på många sätt för mig, men att den är kort påverkar mig inte. Jag ska lägga stort fokus på att fortsätta resan framåt och förhoppningsvis känna att jag går mot klarhet. I natt somnade jag runt 02.00 och är så jävla trött idag. Jag ska försöka vända dagen till det positiva.

Så här ser min vecka ut:

Idag: Klockan 11 hoppar jag på en ribbåt och åker ut till Grönskär med ett gäng matjournalister. Vi ska käka lunch lagad av Agrikultur och dricka whisky i en fyr. När jag är tillbaka i stan ska jag försöka hinna bort till gymmet innan kvällens Innovation Academy börjar.

Onsdag: Jag startar dagen med träning, mellanlandar hos min livscoach och avslutar med att åka bort till Frida Ronges nya restaurang TAK där min vän Olivia jobbar som PR-chef. Vi ska dricka bubbel och tjöta om livet!

Torsdag: Notes du Nord har bjudit in till pressfrukost och efter det ska jag gå och träna på gymmet. På kvällen är det NO MORE BAD DAYS igen och ni hakar väl på? En av mina gamla bästa vänner Kajsa som jag inte har umgåtts med på flera år har registrerat sig. Så himla kul!

Fredag: Återbesök hos läkaren och mer träning. Jag funderar på att använda mitt presentkort på en massage på Sturebadet som jag har fått av Johan, men då vill jag hinna ta en hel dag där. Ligga och glo upp i taket, ta ett bad, gå och yoga, dra i några hantlar och käka lunch på Curman. Det kanske ska bli på fredag då?

Lördag: Lämnar Stockholm igen och denna lördag för Småland där Johans familj bor. Vi ska fira hans systers lille Phoenix som fyller 1 år!

Nu ska jag tacka pyjamasen för den här morgonen och klä på mig någonting ordentligt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Ska bli så kul att ni nåda kommer o grattar Phoenix ❤

    Ingela 2017-04-18 21:58:55
    Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
34 kvadrat
Mode
Emma Fridsell
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson