7 Tisdagsbilder

Igår efter lunch svängde jag förbi Acast för att snacka lite påtänkta projekt samt fota ett samarbete för bloggen.

Det är ju så jäkla snyggt hos dem och jag hade ingen lust att fota hemma. Vi har fortfarande så smycket kvar att göra och det känns inte jättekul att fota med massa sladdar och skit i bakgrunden.

Sedan ringde Cissi och ville ses över en kaffe, men det slutade med en hälsojuice på Gretas. Jag drack en med rödbeta, apelsin, ingefära och citron, och Cissi körde en klassiker.

Och vad hände med vädret? Typiskt att April ska bjuda på en chockvecka när jag precis packat ned alla mina vintergrejer i källaren. Jag löste det med en fluffmössa, hoodie och Johans skidjacka.

Lite senare på kvällen tog jag en skön promenad bort till St Eriksplan där Number10 sitter och det var dags för nästa session i Innovation Academy.

Visst sitter de mysigt med ett litet café som reception? 

Som vanligt bjöds det på goda wraps och jag tog såklart den vegetariska eftersom jag bestämt mig för att köra en grön månad. Varför fotar jag kycklingen då? 

Och det här var så ballt! Under gårdagens lektion fick vi bygga ihop en liten pryl som lät beroende ljusstyrkan i rummet med hjälp av en audrino.

Jag älskar en sån här typ av dag som bjuder på en mix av allt. Från mediasnack hos Acast och hälsojuice med bästis till nörderi och lärdomar inom ett område man står helt blank inför. Idag blir det en helt annan mix – Jag ska strax springa bort till gymmet, efter det blir det en timma hos min coach och så avslutar jag dagen på Urban Deli där min vän Joakim och Tre Vänner styr glassevent.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej fina du!

  Har du tagit tjänstledigt från IVY REVEL?

  kram!

  sonia 2017-04-19 15:22:27
  Svara
 • Var är den vita hoodien från? 🙂

  ebba 2017-04-19 14:58:26
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!