Onsdagstips <3

Jag har hittat en pryl som jag ovetandes har saknat i mitt liv – En Popsocket! Gigi Hadid är en flitig användare och främst vid tillfällen när hon ska ta en selfie. Men den är bra till så mycket mer! Du kan fästa den på väggen eller på annan plats med gummiproppen och typ köra videosamtal. Perfekt i bilen! Men även vira runt sitt headset när det inte ska ligga i väskan och dingla.

Här kan du köpa det! Jag ska klicka hem en på momangen.

riddargatan 70
oktober 2014
Stockholm

Och så har jag hittat en ny favorit bland inredningsbloggarna, även fast han inte har satt igång än. David Brolin är Residence nya bloggare och har i många år jobbat i auktionsbranschen, samt har en förkärlek till Art Deco (min favoritstil!), keramik och barockmöbler. Det här känns spännande och är mer än välkommet hos mig. Jag har längtat efter en ny blogg om inredning ett tag nu.

Woop Woop! Sommaren är snart här och för den som är sugen på en flytande flamingo finns den att köpa HÄR!

Phil’s Burger har precis lanserat en limiterad kimchiburgare! Jag som vanligtvis inte brukar vara så sugen på burgare, men älskar koreansk mat, blev plötsligt sugen på att springa dit. Men på riktigt… Vilket burgarställe är absolut bäst i Sverige? Jag har inte en aning. Var ska jag gå om jag vill äta burgare? Hit me!

Och en till grej att köpa… Det blev mycket köp-tips idag känner jag, Men dessa askar från Oscar & Clothilde <3

Nu ska springa iväg till Urban Deli och käka glass <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vet inte om det är Sveriges bästa burgare men värt ett besök, Burger Shack på Erstagatan. Vårt grannhak med en supertrevlig amerikansk ägare som gillar att snacka och underhålla sina gäster!

  Anna 2017-04-19 21:36:59
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Åh! Det låter underbart. Vad ska man helst ta där? Kram

   henrietta 2017-04-19 22:47:42
   Svara
   • Svar på henriettas kommentar.

    Det har jag också provat! Mkt bra och mkt sötpotatispommes! Såserna halvgoda… Men jag är å andra sidan ingen gourmand hehe jag gillar Phils och Flippin också. Aldrig provat Gnarely och vill prova Barrles Burger n Beer!

    Anna 2017-04-20 15:32:13
    Svara
    • Svar på Annas kommentar.

     Floppen ska väl vara en favorit för många? Fattar inte deras grej. Gnarlys fick jag tips om från Burgerland på Instagram…. svårt!!

     henrietta 2017-04-27 08:06:34
     Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!