Glass med sallad – 3 Vänner

Igår kväll blev det en krämig och iskall middag för mig. Min vän Joakim (även känd som Granen om man läser Petras blogg) och hans vän Matias håller på att lansera glassmärket 3 Vänner i Sverige och igår bjöd de in mig och ett härligt gäng till en kväll fylld med glass. Vi fick smaka på de nya sorterna som kommer till sommaren samt i höst och hur låter detta: Vit choklad, mjölkchoklad, granola och nougatkräm? Eller ananas och kokos? Nej men de båda var för goda för att ens tänka tanken att slänga in de i frysen. Vi avslutade sedan med en glasstävling där alla skulle skapa sitt eget bidrag och bedömas på både smak och utseende. Till hjälp hade vi Urbans Delis matstudio och allt ifrån en vitchokladkaka till färsk chili och koriander. Sjukt kul! Jag skrattade till tårar åt vissas bidrag. Mer glass- och mattävlingar i mitt liv tack.

Jag blev så glad när jag fick se Daniel. Han är utan tvekan en av de roligaste personerna jag känner.

Och här började glassfesten.

Niklas gjorde sin på chili, koriander, lime, ingefära och vaniljglass. Den ser mer ut som en sallad än en glass tycker jag. Daniels ser vi högst upp till höger och han gick all in på vad som är gott, alltså vanilj, nougat, choklad och hallon. Linn, som poddar med Petra, körde på ett helt annat upplägg – En banan delad i två och så med lite glass i. Ett konstverk enligt henne själv.

Niklas glass var verkligen inte värd en första plats.

Min med en ceviche i botten på kiwi, äpple, ingefära, lime och kokos, sedan vaniljglass, riven vit choklad, krossade pistagenötter, kolasås och kanderade popcorn. Jag ger den 10 starka poäng!

Glöm vad ni ser här!

Henrietta Fromholtz _ Joanna _ Ola Lustig

Processed with VSCO with a5 preset

Fluff, Ola och Fluff. Tack 3 Vänner för en bättre middag och för att ni får mig att vilja skita i allt som heter ”uppladdning inför sommaren”.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Alltid gillat din blogg sedan första inlägget 🙂 Jag måste dock fråga en sak som jag endast gör av omtanke för jag följt dig länge nu. Jag hoppas att du inte börjar falla tillbaka i problematik med mat?<3 På sista tiden har du tränat rätt mycket (känns det som) skrivit om att du mått dåligt & sagt på Snap "tur att jag tränat idag, nu kan man äta glass" & saker som i inlägget "tack för att ni får mig att skita i allt som heter uppladdning inför sommaren".. jag har själv haft ätstörningar så blir lite stressad. Hoppas du verkligen mår bra o att jag totalt är ute och cyklar <3

    a 2017-04-20 13:05:28
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!