Lördagslistan: Frustration, hopp och spänning!

Veckans känsla:
Framsteg och hopp! Den här veckan har bjudit på många fina möten som har givit mig energi till att orka börja fokusera på mig själv och mina utmaningar.

Veckans bästa:
Poddinspelningen med Anna i torsdags. Jag har saknat hennes energi och kärlek i en hel vecka och vi skrattade så vi grät genom hela podden. Vi planerade också in en härlig grej som vi ska göra i maj. Eller Anna är inte helt säker än, men jag är. Jag är så sjukt säker.

Veckans Instagram:
Jeanette Madsens konto gör mig så lycklig <3

Veckans sämsta:
Att jag lyckades dubbelboka 3 Vänners glassevent med drinken på TAK med Olivia…. Jag FÅR INTE göra så! Och att jag och Johan har varit så trötta att det typ har blivit falafel i 4 dagar av 5.

Veckans serie:
Rebecka Martinsson som är en ny goding vi precis har börjat titta på och såklart den nya säsongen av Biggest Loser, som är mitt absoluta favoritprogram! Jag kan inte titta på det utan att gråta floder. Det är så fint samtidigt som det är jobbigt. Jag känner extremt mycket smärta för den situation de alla sitter i, jag känner lixom igen mig. Jag har själv suttit där, med den vidriga längtan tillbaka till ett riktigt liv som är sjukt jävla långt borta. Frustrationen de känner över att deras hinder inte är stora i någon annans ögon, men i deras egna helt omöjliga.

Just nu:
Jag har precis klivit upp ur sängen och sitter redan vid matbordet med en kopp kaffe. Johan står samtidigt i duschen och trallar. Vi ska åka ned till Småland idag och fira Johans systerson.

Veckans låt:
Sias I´m in here – Piano / Vocal version går på repeat. Det avslöjar väl min sinnesstämning sätt bra. Haha!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Kära Henrietta! Er podd gör mig såå glad, alltid lika pepp när jag lyssnat på den. Ni är för goa ihop:) Måste bara säga att din stil, utstrålning är bara sååå cool. Du är så himla vacker och naturlig. Inspireras verkligen av dig! Älskar din instastories grymt rolig:) En fråga du har sådant fint lyster, samt färg. Har du några bra tips på serum, ansiktsvård? Använder du foundation eller puder? Brun-utan-sol? Eller är det brännan från er semester;) Ha en underbar weekend! Och forsätter med det du gör, grymma coola och snygga du! Kram Maria

  Maria 2017-04-22 16:12:24
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Åh! Nu gjorde du min dag <3 Anna hälsar och tackar! Jag har massa tips på smink och krämer. Kanske dags för en genomgång? :=

   henrietta 2017-04-27 08:00:24
   Svara
 • Det strålar om dig Henrietta 🙂

  Jennifer 2017-04-22 14:49:48
  Svara
 • Hej! Jag har en fråga som faller inom ett ämne jag tror du gillar att diskutera; vad tycker du om att prata om kost/träning på sociala medier? Vart går gränsen för vad som är hets och inte? Hur mycket bör man dela med sig av och är det inte ok för en överviktig person att promota sötsaker och att inte träna? Katrin Z & Jessica Almenäs diskuterar det här på sina respektive plattformar med Lady Dahmer. Skulle vara jätteintressant att höra dina åsikter kring det om du får tid till det!<3

  A 2017-04-22 11:56:06
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Hej A! OJ SÅ KUL! Ja, det här ömnet är absolut någonting för mig. Var hittar jag Jessicas åsikt? Intressant!

   henrietta 2017-04-27 08:01:27
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!