Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Veckans schema: Lyx-veg x N A D A

Måndag: Jag ska på återbesök hos läkaren och sedan till Ivyrevel. Och på tal om det så kom jag på att jag inte har varit så tydlig mot er…. Jag har varit sjukskriven i snart 4 veckor och nu vet ni det. I eftermiddag tänkte jag spendera några timmar på Sturebadet och kombinera bokläsning med korsord.

Tisdag: Tisdagar har alltid varit min värsta dag, men den här veckan känns det lugnt. Jag ska träffa min livscoach som med hjälp av KBT hjälper mig att må bättre och lära mig hantera livet och stress. Sedan ska jag till tjejerna på VASS som tillsammans med Molton Brown har bjudit in till event.Och jag älskar MB!!  Men innan det kom jag på att jag har lovat min kompis Emma att följa med på något köttigt SATS-pass.

Onsdag: Den här dagen längtar jag så mycket till! Jag är nämligen inbjuden till en förträfflig pressträff i form av en champagnelunch på Mathias Dahlgrens nya Rutabaga. Jag har LÄNGTAT SÅ efter att få testa Mathias vegetariska stjärna. Jag har faktiskt bokat bord till mig och Johan där i helgen, men nu börjar vi såhär tror jag. Lite senare blir det milen på löpbandet tänkte jag och sedan inviger vi vårt nya raclettejärn!

Torsdag: Bästa Hanna, a.k.a Hannalicious, har tillsammans med skönhetsmärket Sasco bjudit in till en vegetarisk lunch i Rosendals Trädgård där vi samtidigt ska få kika in Sascos nya produktserie. På kvällen blir det en ny drink med Olivia på Frida Ronges nya TAK…. OCH så bokar jag biljetter till… 😉 

Fredag: Den här helgen har jag bestämt mig för att göra n a d a. Eller alltså det får gärna bli någon middag eller så, men jag vill inte boka in någonting som helgerna tidigare. Det har blivit för mycket med Palma, St Anton, Göteborg och Småland på kort tid. Det enda jag har bokat den här dagen är frukost hos Brixtol och sedan massage på Sturebadet.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand