Jag blev kär i Molton hemma hos min dejt!

Jag har haft en fin dag! De första timmarna spenderade jag hos min psykolog och vi gick igenom de senaste dagarnas händelser. Vi diskuterade även min kommande tid och hur jag ska planera mina vakna timmar för att hålla. Det kändes sådär… Jag gillar inte sanningen och inte heller mittemellan-grejer. Men jag är glad att jag fick jag avsluta dagen på ett lite mer färgglatt och väldoftande sätt hos Vass, där Molton Brown bjöd på ett mysigt afternoon event.

Sjukt att varje flaska innehåller 15 rosor!! Anonymt romantisk dryck kan man säga.

Tråkig dessert för inspiration! VASS är alltid bäst på fest! 

Molton Brown är mitt absoluta favoritmärke bland alla doftstjärnor på marknaden! Jag fick faktiskt upp ögonen för märket när jag dejtade en kille som hade deras stora ljus i varje rum. Jag tyckte om honom, men Molton Brown mycket mer. Hehe! Vi fick lyssna till deras doftexpert och lukta på de dofter som ligger till grund för deras nyheter. Det är en som släpps om ca. 2-3 veckor och är HELT MAGISK. Eller magisk för den som gillar lite mer manliga dofter som jag. Längtar till den står i mitt badrum!

Mysigt att springa in i underbara Valerie, Susanne och Dasha också. Det gjorde min dag gott! Nu ligger jag i sängen och ska strax försöka sova. Det har varit svårt de senaste dagarna, men jag hoppas det ger sig idag. I morgon väntar en finlunch på Rutabaga och middag hos Mallan (!!)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!