Det brister vid 5 missade samtal, 8 sms, 6 messanger och 6 mail…

Skjortan är mitt favoritplagg alla dagar i veckan, men hur mycket hatar man inte den inte klarar mer än 2 timmars lunch innan den blir ful och skrynklig? Kan någon snälla uppfinna en bärbar steamer som inte bränns? Vore toppen om den gick att använda med plagget på kroppen. Jaja… Det skrynkliga var värt idag med tanke på att jag var på livets lunch på Rutabaga och pre-launch av Karl Lagerfelds kommande skokollektion.

Annars då? Tackar som frågar!

Stressen inom mig har varit enorm idag och nu vill jag göra det tydligt för er att jag är sjukskriven. Där av mycket depp- och stressnack både här i bloggen och i Vakna med Hägg & Fromholtz. Idag var det inte alls mycket planerat, men ändå ville mitt hjärta och psyke förstöra för mig redan halvvägs in på dagen. Träning, Karl Lagerfelds pre-launch och fika med Pålle, det är väl ingenting att stressa upp sig för? Men under lunchen, som redan i sig är rätt ansträngande för mig, fick jag 5 missade samtal, 8 sms, 6 messanger och 6 mail och kände GAAAAH! Jag visste inte var jag skulle ta vägen. Det är svårt att förklara känslan, men jag visste inte var jag skulle börja för att reda ut det sociala livet. Jaja.. Att förklara detta är varken intressant eller lätt.

Men jag klarade dagen med ett leende och blev väldigt lycklig när jag och Pålle hittade massa godbitar inne på Totêmes sample sale. Ni ska få se! Ps. Jag ska snart svara på massa frågor som kommit in den senaste tiden, så har du en du vill få med – Ställ den här! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Åh. Jag får exakt samma känsla när notissidan är överfull och samtalen är missade. Svårt att förklara stressen, men det är väldigt jobbigt. Ta hand om dig!

    Josephine 2017-04-28 18:41:46
    Svara
  • Stress och allt som hör därtill är ju inte direkt förutsägbart, oavsett hur mkt vi själva vill det. Ibland är saker som är roliga också jobbiga, i början av min sjukskrivning var en sak i veckan jobbigt, bara det liksom.. Vet inte riktigt vad jag vill säga, men jag försöker påminna mig själv om att jag är sjukskriven av en anledning, ”vanliga” saker är inte så enkla som de var förut. Hade de varit det hade jag ju inte varit sjuk liksom. / Kram Sofie

    Sofie 2017-04-26 22:45:48
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!