Ska avslöja en busig sak i bryggläge!

I samarbete med HP.

För någon månad sedan höjde jag HP Spectre till toppen efter att ha levt med den i en månad. Nu har ännu en månad gått och jag har de senaste veckorna testat HP’s andra variant Spectre x360, som har blivit en ännu större favorit. Jag älskar små fiffiga detaljer och den här datorn har inte bara en sådan, det är den mest mångsidiga datorn jag har sett på marknaden.

För det första är den sjukt snygg i matt grå och guld. Spexig men fortfarande klassisk och passar både i jobbet och hemma. Ser den inte ut att höra hemma här bredvid inredningen från Dusty Deco? Men över till de mest fantastiska detaljerna som gör att den här datorn är grym i alla lägen:

Det är dags att säga ”bye bye” till paddan i soffan och projektor under möten! Jag hade inte en aning om att det fanns en dator som man kunde vika på detta sätt. Den har alltså en vikbar pekskärm och kan vikas så långt som till ett surfplatteläge. Ni fattar att alla mina behov har varit mättade den senaste månaden? 

Som här om dagen när jag skulle laga libanesiskt och var i behov av att gå efter recept. Då var det bara att vika den i brygga och ställa den precis intill spisen. Sjukt smidigt! Samtidigt lät jag Wiktorias “As I lay me down”, som ni vet att jag älskar, dunka från dess Bang & Olufsen-högtalare. 

Bryggläget är även magiskt för filmvisning och perfekt nu när SKAM har släppts och jag vill ligga och kika på det i sängen innan jag somnar. En annan serie som jag har börjat kika på är Rebecka Martinsson på TV4 som jag verkligen kan rekommendera! 

Och hur fiffigt är det inte med paddläget då? Jag föredrar att läsa bloggar och surfa runt på stor skärm och därför har min gamla padda från 2010 varit en bästa vän under en lång tid. Nu har jag dator och padda i ett. 

När jag var på Acast här om dagen slet alla i datorn för att ta en kik. Haha! De var mäkta imponerade av den vikbara funktionen. Jag och Anna har ju alltid ett litet manus att utgå ifrån under våra inspelningar och då är datorn i bryggläge perfekt att ha framför sig. I morgon spelar vi in igen och jag har förberett ett manus som rör en rätt sjuk grej jag snart ska genomföra. Jag tror ni kommer bli förvånade och nyfikna. Hehe… Cliffhanger! 

Är ni nyfikna på HP Spectre X360? Här kan ni läsa mer!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!