Tårar, Martina Bonnier, jordgubbsshake & möte i morgonrock.

Här har jag legat hela dagen och fyllts av så mycket känslor att tårarna runnit floder. Tack för alla sms, meddelanden på Facebook, Instagram och kommentarer här i bloggen. Jag är verkligen lyckligt lottad och så jäkla glad över att jag har världens finaste vänner, läsare, bekanta och människor i mitt nätverk. En ensamdag på Sturebadet kunde inte ha kommit mer lägligt.

Idag har jag:

Lagt 3 korsord – Tips! Kors & tvärs-tidningen är bäst.

Druckit en god jordgubbe smoothie.

Lyssnat på Daniel Redgerts utmanande intervju med Martina Bonnier (som jag så länge varit nyfiken på!).

Tagit en massage som jag fått av min älskling.

Haft ett möte i morgonrock med min gamla vapendragare Lisa Rytter. Hon skrattade högt och tyckte jag var tantig.

Legat i aromarummet och lyssnat till en meditationsvideo på Youtube.

Och njutit. Nu ligger jag i sängen och mår illa. Jag tror det har blivit så mycket känslor att jag nu blev yr. Ikväll ska vi bort på middag hem till Jeanna och Viktor, så jag måste försöka somna till en stund.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!