Det blir inte festligare än en salsicciakorv.

Skinnjacka – Zara / Kavaj & Jeans – H&M / Brillor – Acne

Att det är Valborg idag kan jag verkligen inte känna? Jag har betat av 8 km på löpbandet, handlat inredning och svept en salsiccia-korv utanför NK. Inte festligt alls, men är den här dagen någonsin det? Jag tänker bara på när jag var i tonåren och Valborg var en perfekt anledning till att få dricka cider och bli full. Jag har i för sig gjort dagarna i Uppsala för några år sedan och där kan vi ju snacka fest och härlig tradition. Jag misstänker att några av er är där ikväll? Jaja… Där är jag inte idag, men skulle nog kunna tänka mig det någon gång till innan jag blir ”för vuxen”. Valborg firar jag helst på landet med nära vänner och god mat, men ikväll är det bara jag och Johan hemma i lägenheten.

Vi ska strax slå oss ned och käka fish taco, men innan:

VECKANS BÄSTA: Att jag vågade säga upp mig.

VECKANS SÄMSTA: Att jag har känt mig mer stressad än vanligt och då har jag ändå haft minimalt med saker att göra.

VECKANS ROLIGASTE: Att det har varit många härliga sociala tillställningar. Alltifrån lyxlunch på Rutabaga till tex-mes hemma hos Jeanna och Viktor.

VECKANS FEELING: Jag säger bara – Lättnad!

VECKANS SERIE: Ingen serie det här veckan, men snart kör ju Vakna med Hägg & Fromholtz igång en serie. Vi presenterar den i veckans avsnitt, så ta en lyssning HÄR!

VECKANS HANG UP: Dessa badtofflor från Acne!! 

JUST NU: Jag har hittat min gamla hårddisk och sitter nu och gråter av skratt åt allting jag hittar i den. Det är en blandning av filmer på mig och mina systrar när vi var i Mauritius för några år sedan och fjortisbilder från när jag åkte upp till Stockholm och festade med kusinen och hennes ”Stockholms-brudar”. Jag var så cool då!

I VECKAN SOM KOMMER: Packa till Mallorca, fixa YouTube-kamera, lösa en ny dator, viktigt lunchmöte, planera med psykologen innan jag drar och pussa hej då på alla mina älsklingar.

Är det någon mer som är ledig och sugen på Mallis? Hehe 🙂 CALL ME!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jag är ledig och I wish att jag kunde dra till Mallorca men tyvärr funkar det ej att dra iväg. :/ Njut!!

  Demet 2017-05-01 22:46:51
  Svara
 • Jag är sugen på Mallis!!! Kompisdejta?

  Anna 2017-05-01 19:57:58
  Svara
 • Woop woop jag och min syrra drar också till Mallorca på lördag ??

  Kristina 2017-05-01 14:19:58
  Svara
 • Hej jag skulle vilja ha dom jeansen men hittar dom inte på nätet. Är det Trend ? Ha en fin dag

  Mia 2017-05-01 07:58:48
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!