A new lovie från Klong

Ljusstake – Klong

Yes! Jag och Johan är äntligen på G. Som ni har kunnat se på InstaStory under helgen har vi både gjort fint i soffan och piffat sängen med ett hav av kuddar i alla möjliga olika storlekar. Idag efter min löptur och Johans jobb möttes vi upp och inhandlade den här ljusstaken från Klong som jag suktat efter så länge. Jag vet inte var den ska stå än, men mitt på matbordet är inte alls fult. Då blir det dock svårt att få plats med en jumbovas med en stor bukett.

Och på tal om den här ljusstaken så behöver jag faktiskt fler och var hittar jag det? Om man bortser från Svenskt Tenn. Om du vet – kommentera!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Kolla hur elsa billgren har det på sitt köksbord, en klong och jumbo vas, riktigt drömmigt!

  Emelie 2017-05-03 10:41:44
  Svara
 • Glorian i silver är så snygg!
  Tycker att artilleriet har ganska många fina varianter 🙂 <3

  https://www.artilleriet.se/sv/details/candle_holders

  Claudia 2017-05-01 21:12:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!