Tomato scarf.

Idag har jag svettats som en gris! Jag tog tag i det som jag gärna skjuter på – plocka upp alla sommarkläder från källaren. Aj aj aj! I flera timmar hade jag ett hav av grejer på vardagsrumsgolvet och nu, några timmar senare, har jag packat ihop 4 kassar att skänka och resten har vikts in i garderoben. Kanske borde jag köra en ploppis för vissa grejer? Nu är det bara packningen till Mallis kvar. Aj aj aj så svårt! Det är många dagar och jag vet ju inte exakt vad jag ska göra där nere. Jag var förbi Polhem tidigare idag och hämtade lite nya träningskit från Casall som passar bra i värmen och när jag kom hem väntade en underbart somrig påse från Gant utanför dörren.

Massa fina kläder som får följa med ned till Palma och bland annat den här scarfen (länk!) med tomater på. Den är så fin!!!

Nu ska jag pussa på Johan, kolla på Biggest Loser och testa min nya YouTube-kamera. Jag ska göra det! Sjukt läskigt och svårt, men fan vad kul! Några önskemål? Hit me! Tack för alla som har trillat in på InstaStory!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!