Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tomato scarf.

Idag har jag svettats som en gris! Jag tog tag i det som jag gärna skjuter på – plocka upp alla sommarkläder från källaren. Aj aj aj! I flera timmar hade jag ett hav av grejer på vardagsrumsgolvet och nu, några timmar senare, har jag packat ihop 4 kassar att skänka och resten har vikts in i garderoben. Kanske borde jag köra en ploppis för vissa grejer? Nu är det bara packningen till Mallis kvar. Aj aj aj så svårt! Det är många dagar och jag vet ju inte exakt vad jag ska göra där nere. Jag var förbi Polhem tidigare idag och hämtade lite nya träningskit från Casall som passar bra i värmen och när jag kom hem väntade en underbart somrig påse från Gant utanför dörren.

Massa fina kläder som får följa med ned till Palma och bland annat den här scarfen (länk!) med tomater på. Den är så fin!!!

Nu ska jag pussa på Johan, kolla på Biggest Loser och testa min nya YouTube-kamera. Jag ska göra det! Sjukt läskigt och svårt, men fan vad kul! Några önskemål? Hit me! Tack för alla som har trillat in på InstaStory!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind