Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Cherry nipples.

Inlägget innehåller adlinks

Cherry t-shirt

Lemon shirt

Sunday t-shirt

Morrn! Idag blir det packnings-race de luxe, men ska första hinna klämma in lite träning och sedan en lunch med Estelle & Thilde. Mysigt! Jag får se vad jag mer hinner med. Kanske springer jag förbi Terassens öppning ikväll och kanske äter jag och Johan middag på Restaurang Tapir som öppnat 100 meter ned på vår gata. Det vore mysigt med en liten ”hej då för en stund-middag”. Och nu mitt i all packning fick jag sug efter fler fina toppar och klickade precis hem dessa godingar från NA-KD. Jag har trott att jag inte är ett fan av den sajten, men banne mig – de har några riktigt fina gobitar. Älskar cherry-tishan så mycket!

Nåväl, nu ska jag springa bort till Sats och så hörs vi lite senare.

Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Man
  Niklas Berglind