Cherry nipples.

Inlägget innehåller adlinks

Cherry t-shirt

Lemon shirt

Sunday t-shirt

Morrn! Idag blir det packnings-race de luxe, men ska första hinna klämma in lite träning och sedan en lunch med Estelle & Thilde. Mysigt! Jag får se vad jag mer hinner med. Kanske springer jag förbi Terassens öppning ikväll och kanske äter jag och Johan middag på Restaurang Tapir som öppnat 100 meter ned på vår gata. Det vore mysigt med en liten ”hej då för en stund-middag”. Och nu mitt i all packning fick jag sug efter fler fina toppar och klickade precis hem dessa godingar från NA-KD. Jag har trott att jag inte är ett fan av den sajten, men banne mig – de har några riktigt fina gobitar. Älskar cherry-tishan så mycket!

Nåväl, nu ska jag springa bort till Sats och så hörs vi lite senare.

Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!