Fredag med mobilen <3

Ser ni lyckan och lugnet i mina ögon? Jag hade en så skön känsla i kroppen här. Jag hade tränat och under hela timmen kände jag mig så stark, våren bjöd på sommarvärme och så skulle jag bara några minuter efter den här bilden kila iväg på en sista och extra lyxig lunch innan jag drar till Spanien.

Förresten! Sorry för dålig uppdatering de senaste dagarna, men det har varit mycket med att få ihop packningen. 

Tråkig tallrik va? Ni ska få se mer från den i morgon och höra om lite nyheter från Estelle & Thilde. Veckan i en kort sammanfattning då Henrietta?

VECKANS KÄNSLA: Total lycka! Allting har fallit på plats och vädret har gjort mig lycklig.

VECKANS BÄSTA: Att jag har blivit så bortskämd med massa fina Mallorca-presenter från allt och alla. TACK! Samt att jag och Johan har rett ut lite svårigheter vi har haft den senaste tiden. Det är inte lätt att få ihop alla pusselbitar när alldeles för mycket händer i bådas liv.

VECKANS FRUKOST: Den sjuka frullen som Joanna och Gustaf styrde. Haha! Tabasco på allting och ostron everywhere.

VECKANS SÄMSTA: Att jag inte har hunnit träffa mina vänner.

VECKANS KÄRLEK: Johans extra stora kramar och familjens gemensamma sms-grupp.

JUST NU: Stängde precis igen min enorma väska och ska slänga mig i sängen och käka svenskt godis. Heheh.

<3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh vart kommer din ljuvliga klänning ifrån?

  Sigrid 2017-05-06 13:04:43
  Svara
 • SÅ vacker! Varifrån har du köpt dina papiljotter? Har längre hår än dig, men skulle gärna vilja få till volymen ”på huvudet” samt ett svall. Tror du jag behöver ännu större sådana än de du har på bilden då? 🙂

  ida 2017-05-06 10:44:35
  Svara
  • Svar på idas kommentar.

   Hallå rara! Jag fattar! Jag har gjort papiljotter på många av mina vänner och det fungerar. Du måste dock föna det varmt och sedan låta håret svalna i cirka 20 minuter. Det blir verkligen toppen

   henrietta 2017-05-06 13:08:16
   Svara
 • Tack för en underhållande blogg Henrietta! Du är en inspirationskälla i så gott som uppgångar som nedgångar, det ska du veta.

  En fråga bara… undrar var du har köpt dina papiljotter?

  Louise 2017-05-05 23:24:50
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!