En elak kompis, vattenfall av tårar & middag på en 25-gradig terass.

Då kör vi en ”min helg på bild” igen då!

I fredags tog jag en härlig sovmorgon och vaknade så sent att jag fick stressa mig igenom dagens sminkning för att hinna till den inbokade lunchen.

Som ni vet att Estelle & Thild hade bjudit in till på Alma bara några gator bort från mig.

Jag hamnade vid ett glatt gäng och vi diskuterade allt ifrån smink och konkurrenter i branschen till att ta ett break från livet. Den här fänkålssalladen med skum var så förbannat god, och vi sa det vid bordet att ”Serveras det skum så är det bra grejer!”.

På kvällen hade jag och Johan en mysig första middag ute på balkongen. Kanske inte ser allt för kul ut, men vår balle är inte vår-piffad ännu. Vi käkade sushi från hörnet och pratade om hur mycket vi älskar varandra och hur härligt livet är.

I lördags vaknade jag upp till morotsfrallor med skinka och nyttiga smoothies gjorda på banan, havregryn och jordgubb. Jag kände inte alls av att någonting skulle bli jobbigt eller sorgset senare på dagen. Jag skulle ju bara åka till Mallorca.

Efter träningen sprang jag bort till Nybrogatan 38 där Johan slagit sig ned för lunch.

Med ingen mindre än bästa Ankan som var pepp på att kanske dra ned till Mallorca i sommar med sin Fredrika.

Efter det mötte jag upp min bebis och bästis Mallan för att säga hej då. Hon berättade om kommande galenskaper, jag skrattade och så gick vi in på gamla minnen som både var fruktansvärda och rätt komiska nu i efterhand.

Kan väl enkelt förklara det: Jag var en slarvig och dålig vän och det resulterade i att Mallans ensamresa i Frankrike blev en mardröm. Jag lärde mig så mycket av det.

Efter den fikan låg jag bara och grät floder i Johans famn, och hans tårar var inte mindre.  Klockan 19:50 satte jag mig på flyget med en stor klump i magen. Jag är avskyr att flyga och ännu jobbigare är det när jag är ensam.

Men allting gick bra! Jag tror aldrig jag känt mig så lugn som jag gjorde under den här turen i luften.

Igår vaknade jag upp till strålande sol och och en nymöblerad terass. JIPPIE! Känslan av att varken ha någon tid att passa eller en person att anpassa sig efter var underbar. Här låg jag i timmar och käkade frukt med Alex Schulman i mitt öra. Jag lyssande klart på hans bok ”Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött” som jag påbörjade på flyget. Så himla fint skriven! Tänk den dagen man får en bok skriven om sig själv 😉

 

 Klockan 15:00 kände jag för en kaffe i skuggan. Ingen press på brännan här inte!

Och så gick jag ned till ett litet café nedanför mig för att sno snabbt och gratis wi-fi.

Jag påpekade det på Instagram igår, att jag absolut inte orkar bry mig nu. Jag körde Mallorca-keps hela dagen.

 Jag hade egentligen tänkt vila från träningen igår, men kunde inte hålla mig ifrån att testa på att svettas uppe på taket. Vem tackar nej till ett träningspass i det här kvällsljuset och med musik på högsta volym?

 

 Det blev 30 minuters varierad hoppning och jag var så trött efter att jag inte visste var jag skulle ta vägen.

Jag tror nog halva Mallorca fick njuta, precis som mig, av en 30 minuter lång Sean Paul-spelning. 

 Jag fick för övrigt så himla fina träningsplagg från Casall precis innan jag åkte och det här setet är helt klart en ny favorit.

Åh vad jag var hungrig här!

Jag skippade det vegetariska och slängde glatt ned en köttig chorizo i pannan med lite spansk paprika. Mmmm!

 Det avnjöt jag sedan i tystnad uppe på taket med ett glas sangria. Den här middagsvyn alltså <3

 Chorizo med stekt paprika, sallad och spansk stark sås som inte syns. Det smakade himla gott efter träningen!

Vid niotiden fick jag ett glass-sug och sprang ned till Italienaren där jag handlade med mig en låda med pistage- och nocciolaglass.

Det var min väldigt enkla helg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vilken fin och härlig terass ni har! Njut av ensamheten, ibland är det bästa medicinen. Inte alls avundsjuk! 🙂

  Demet 2017-05-08 14:25:47
  Svara
 • Njut och ta hand om dig nu fina bästa Henrietta <3

  Elin 2017-05-08 14:16:12
  Svara
 • AAAAHHHH LÄNGTAR SÅ MYCKET NU!!!! Ser underbart ut!! Låt veckan gå snabbt så jag kan komma ner och hetsa ??????

  Pålle <3 2017-05-08 09:53:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!